Gastronomisk Testzone

OPRÅB: Lad os lige slå pizzabakkereglerne fast!

En kommentar til dagens pizzabakkegalskab

OPRÅB: Lad os lige slå pizzabakkereglerne fast!
Mikkel M. Vermeulen
Af Mikkel M. Vermeulen 27. april 2015
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede Galleri billede Galleri billede Galleri billede

Hr og Fru kemikalieforskrækket har fået sig en overordentlig grim overraskelse i dag!

Flere danske medier lige fra DR, over EB og Metroexpress, kunne nemlig rapportere, at *gisp* din pizzabakke indeholder farlige kemikalier. Ja.

En type pizzabakke indeholder nemlig en meget lille del af kemikalier der kan øge risikoen for abort, og andre hormonforstyrrende problemer. (Der er nu værre skæbner en pizzabakke kan forårsage, som brystkræft)

Eksperternes råd her og nu? SKYND DIG AT SMIDE DIN PIZZA OVER PÅ EN TALLERKEN !! BRAND! ENDEN ER NÆR!

 

Det er noget der stiller enhver velfungerende drengerøv, over for lidt af et dilemma. Kemikalier eller opvask??

Derfor har vi haft krisemøde på redaktionen. Vi er kommet frem til et par regler, i tråd med den legendariske 5-sekunders-regel.

Her har du pizzabakkereglementet for 2015

#1 10-minutters-reglen
#1 10-minutters-reglen

#1 – 10-minutters-reglen.

Reglerne er ganske ligetil. Den første hedder 10-minutters reglen. Hvis du spiser din pizza på 10 minutter, eller derunder, behøver du ikke, at bruge en tallerken. Hvilket vil sige: Faktisk behøver du aldrig, at bruge en tallerken, hvis du er en sulten mand. 

Seriøst, hvis du bruger længere tid end 10 minutter, er kagen alligevel blevet kold!

For yderligere at underbygge denne idé, har vi lavet en uvildig undersøgelse på redaktionen. Hvordan vi har udført den er ikke vigtigt men konklusionen er: Undersøgelsen konkluderer, at en pizza altid har siddet i en termopose bag på en knallert, i mellem 25 minutter og 3 timer, inden man modtager den. På det tidspunkt er alt alligevel fortabt.

#2 Evighedsreglen
#2 Evighedsreglen

#2 Evighedsreglen (Sriracha-reglen)

Det er ikke for sjov, at den røde ildsovs, med smagen af tusinde døende sole, på ingen tid er blevet lige så basalt et krydderi, som salt og peber, i unge mænds husholdning. Hanen har nemlig magiske egenskaber, der ud over at kunne redde alt sørgeligt asiatisk (og alle andre kulinariske nedture) mad, også har en bakterie- og kemikaliebekæmpende effekt. 

Altså vi mener bare: Hvis Rambo havde haft Sriracha sovs, havde han ikke behøvet at rense sine sår med krudt OG ild. 

Peace up, A-town!

Test: Cozze 17″ elektrisk pizzaovn

Læs også: Test: Cozze 17″ elektrisk pizzaovn

Test: Witt Etna Rotante – Pizzaovn

Læs også: Test: Witt Etna Rotante – Pizzaovn

Gastronomisk Testzone

Se flere artikler