Connery

Oplev konceptet solo-dining på Gemyse i Tivoli

Når alt andet bliver lukket fra og du kun sidder med dig og din tallerken!

Oftest tænker man på måltider som noget, man skal dele i fællesskab med hinanden. Man snakker om dagen der er gået ved aftensmadsbordet, man catcher op med drengene over en omgang mandemad eller man tager på date for at lære hinanden at kende.

Romselskabet Zacapa går i en helt anden retning!

Det kommer til at gå ned på Restaurant Gemyse i Tivoli på onsdag, hvor Zacapas spisekoncept Nuet ikke bare får gæsterne til at slukke for deres smartphone – men også til at slukke for samtalen.

ANNONCE
Oplev konceptet solo-dining på Gemyse i Tivoli

Formålet er, at gæster skal glemme deres fortravlede hverdag og for en stund give sig 100 procent hen til måltidet uden at bekymre sig om small talk med sidemanden og dårlig akustik.

Mange restauranter i Europa er nemlig begyndt at tage højde for solo-middagen ved at meget bevidst at skabe ekstra siddepladser i baren til enkeltgæster, hvor man kan spise for sig selv, men tæt på kokken og køkkenet. Det giver i sidste ende en lille smule alene-tid i vores evigt sociale verden. Men i rammer, hvor der er andre mennesker.

Studier har faktisk vist, at det at spise alene indimellem har positiv indvirkning på vores helbred og øger vores produktivitet, kreativitet, empati og generelle mentale styrke.

ANNONCE
Oplev konceptet solo-dining på Gemyse i Tivoli

Helt lavpraktisk kommer eventet til at udspille sig på den måde, at hver gæst bliver placeret alene, men i et lokale med andre spisende gæster. Her vil de få udlevet et sæt hovedtelefoner, som de skal tage på. En voice over vil så guiden dem igennem de forskellige sanselige oplevelser, middagen byder på suppleret af udvalgt musik og baggrundsambiens, der underbygger den gastronomiske fortælling.

Menuen er blevet til i et samarbejde mellem Mette Dahlgaard, der er køkkenchef på Gemyse og World Class-bartenderen Michael Hajiyianni, der til dagligt arbejder på cocktailbaren Ruby. 

Selve menuen vil først bliver præsenteret på aftenen, men Mettes forkærlighed for ”det grønne køkken” tegner allerede nu et billede af en middagen, hvor restaurantens urtehave spiller en vigtig rolle. Menuen er bygget op omkring idéen om at give sig hen til smage, farver, idéer og uforudsete elementer
på tallerkenen.

Nuet 3.0 afholdes på onsdag d. 27/2 og middagen, som koster 790 kr., foregår over 2 timer og har 3 serveringer, der hver er sat sammen med en Zacapa-cocktail.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce