Connery

Oplev F3-racerkørere i Macao til et vanvittigt motorløb

Har du altid drømt om at se et F1-løb, men synes du, det er for dyrt?

Går du også og drømmer om, at se et Formel 1-løb i Monaco eller Singapore, eller blot mærke stemingen ved de store racerløb? Så er der måske godt nyt til dig, som gerne vil opleve et motorløb i verdensklasse, men gerne vil spare lidt penge på selve oplevelsen.

Den 14.-17. november kan du igen opleve nogle af verdens bedste F3-racerkørere i Macao, når det legendariske Macau Grand Prix finder sted for 66. år i træk. Racerløbet betragtes som verdens førende af slagsen, og så er det endda væsentligt billigere end at se et Formel 1-løb. 

Macao er en lille kinesisk stat, der har eget styre. Og så er det det eneste sted i Kina, der har lovlig gamblinf, så selvfølgelig passer et vanvittigt motorløb med F3-kørere perfekt til staten. Macao er knap 30 kvadratkilometer og ligger på en halvø, side om side med Hong Kong. 

Læs også: Turen går til: Macao

Macao Grand Prixet er det eneste "gadeløb", hvor både biler og motorcykler kan deltage. Det første Grand Prix blev afholdt i 1954, men her var det kun biler, som kunne deltage. Senere hen er der så blevet åbnet op for flere forskellige køretøjer, hvilket også gør racerløbet ret specielt.

Højdepunktet på weekenden, for de motorsportsinteresserede, må være at der kommer nogle af verdens bedste F3-kørere som drømmer om at ende i Formel 1 sammen med bl.a. Lewis Hamilton og danske Kevin Magnussen. Vinderen af Macao Grand Prixet bliver tildelt den prestigefyldte pris FIA Formula 3 World Cup. 

Macao Grand Prixet betragtes som et af de mest krævende løb i verden, hvilket skyldes de hurtige strækninger, hvor bilerne kan køre op til 275 km/t, med snævre sving og kompromisløse crash-barrierer, midt inde i en kinesisk storby.

Mange nuværende, eller tidligere Formel 1-kørere, har deltaget i Macao Grand Prixet, og nogle har også vundet, den efterhånden, meget prestigefyldte pris. Kørere, som tidligere har vundet Macao Grand Prixet er Michael Schumacher, Ayrton Senna, Riccardo Patrese, Felix Rosenqvist og Takuma Sato. 

Billetter til torsdag og fredag koster 6,50 USD (44 kr.) mens prisen lørdag og søndag starter fra 52 USD (350 kr.). 

ANNONCE
Del

Seneste nyt