Connery

Opgraderet: Sonos' Beam soundbar lanceres med nye funktioner

Sonos mindste soundbar er blevet bedre til fil og gaming

Hvor meget skal der egentlig til, for at lancere et produkt i en "version 2"? 

Well, tingene går hurtigt i elektronikbranchen, og der er sket en del siden den første lille soundbar fra Sonos blev lanceret i 2018. 

Den nye version har fået et lillebitte facelift, men det er det indvendige der for alvor er løftet. 

ANNONCE
Sonos Beam - Opgraderet: Sonos' Beam soundbar lanceres med nye funktioner Sonos Beam

Hvis du er cinemafil, ved du at Dolby Atmos er en vigtig faktor i at få fabelagtig lyd ud af dine film - og her har Sonos Beams storebror, Sonos Arc, været den eneste Sonos alternativ, indtil nu. 

Den nye Sonos Beam kommer nemlig med  understøttelse af Dolby Atmos-understøttelse og HDMI eARC funktion - som måske i nuværende situation er  særligt interessant for de, der har været så heldige at få fingrene af en PlayStation 5 eller Xbox Series X spillekonsol. 

Basalt set er soundbaren bedre til at levere en forholdsvis overbevisende surround/3D-lyd. 

ANNONCE
Den nye Sonos Beam kommer både i hvid og sort - Opgraderet: Sonos' Beam soundbar lanceres med nye funktioner Den nye Sonos Beam kommer både i hvid og sort

Til at trække de nye funktioner - og generelt være hurtigere i responsen, har soundbaren også fået en ny kraftigere processor. 

Materialet i højttaler-grillen er blevet skiftet fra stof til polykarbonat - dette fortæller Sonos, er fordi det plastiske materiale på den nye Beam V2 er lettere at rengøre, og mere holdbart over tid. Og så er det også fordi designet er mere uniformt, når man kigger på den større soundbar Sonos Arc. 

ANNONCE
Opgraderet: Sonos' Beam soundbar lanceres med nye funktioner

Sonos Beam V2 har selvfølgelig alle de velkendte Sonos-funktioner, og er en multiroom-soundbar, der gør sig godt til dem, som ønsker en markant bedre lyd til tv'et. Hvis man ønsker den helt dybe basoplevelse, er det formentlig stadig et must, at tilføje en Sonos Sub subwoofer til setuppet. 

Sonos Beam V2: Pris og tilgængelighed

Sonos Beam V2 lanceres i Danmark den 5. oktober 2021. Den opdaterede Sonos Soundbar lanceres i farverne hvid og sort. 

Den vejledende salgspris for Sonos Beam V2 lyder på 3.749 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt