Connery

Opgradér akustikken i stuen

Er du også træt af, at stuen mangler det udtryk af hjemlig hygge, som du forbinder med en dagligstue? Det behøver kun nogle små justeringer for at gøre stuen til hyggens centrum! Her skal du nemlig blot tænke på at opgradere to ting: akustik og indretning. 

Du har sikkert hørt om akustikplader, men er du egentlig klar over, hvor godt de kan forklæde sig som æstetisk og stilet indretning?
Læs med her, hvor du får en guide til at forbedre stuens akustik og miljø!

Den rolige stue

Ønske du at komme hjem til en varm dagligstue, krølle dig sammen i et tæppe og sætte din favoritserie på? Så lyder det til, at du elsker en stue med et roligt udtryk. Her skal der ikke ske alverdens på væggene. Stuen skal udtrykke hygge og mindfulness. Hvis du i stedet kommer hjem til en rodet stue, hvor det klingrer metallisk hver gang, du tager et skridt, og hvor hovedet slet ikke får den hvile, det kalder på, er det blevet tid til forandring. 

Hvis rumklangen i stuen synes at ekkoe videre ind igennem øregangen, så findes der heldigvis råd for det! Du kan lede efter stilfulde og nedtonede akustikpaneler som, kan hjælpe med at isolere rummets lyde og samtidig virke som et tillægsstykke til stuens indretning. Det vil hjælpe dig med at afstresse efter en lang dag, og give dig de bedste forudsætninger for at blot at læne dig tilbage.

Indret dig hyggeligt

Når rummets akustik endelig er på plads, bør du kigge på stuens indretning. Er der noget, som ofte springer dig i øjnene når du træder ind? Her tænkes på en genstand eller en farve, der har en negativ påvirkning på dig. Det kan være en lænestol, du ofte snubler over, en guldlampe eller noget helt tredje. Her bør du turde at gøre op med den normale indretning i din stue. Overvej, om du faktisk skal til at fjerne genstanden fra stuen, eller om det blot kræver lidt omrokering, før rummet bidrager til dit afstressede mindset. 

Du vil opleve, at lys i særdeleshed har en stor indvirkning på humøret, så er der dårlig belysning i stuen, kan dette have en negativ indvirkning på dit humør. Sørg for at trække gardinerne for i dagtimerne og alliér dig med en god standerlampe til de mørke aftentimer, så det blå lys fra din skærm ikke er den eneste kilde til lys.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce