Connery

Operap - Før Den Tykke Dame Synger [Anbefaling]

Hvad får man, hvis man blander opera og rap? Klart nok jo - OPERAP!

Operap (Før Den Tykke Dame Synger)

Udgivelsesdato: 2. Juli
Label: Noizeworks

Live: Plænen i Tivoli d. 11/8-18 kl. 16.00 under CPH Opera Festival 

Smid DJ Noize bag de elektroniske kogeplader og lad en skøn blanding af dygtige konservatorieuddannede operasangere, klassiske musikere og selvlærte lyriske gadegøglere komplimentere hinanden.

Resultatet kaldes Operap og fik en meget vellykket generalprøve om lørdagen på årets Roskilde festival.

Navne som Per Vers, Pede B og 4Pro er kendt af mange, ja hvis ikke de fleste, men hvad med Astrid Nordstand og fx Adam Riis? Nej der var heller ikke en klokke der ringede her, men det skal jo ikke falde projektet til last. Må også ærligt indrømme, at antallet af danske operasangere jeg har hørt - også ved et tilfælde, kan tælles på mindre end en enkelt finger.

Scenen var Avalon, temeraturen var høj og det samme var graden af bagstivhed blandt festivalgængerne. Lyden af strygere, stemmer der skulle opvarmes og beats fra DJ Noize, fik dog folk til at dreje hovedet og med en nysgerrig undren, tage plads, så spetaklet kunne synke tilbunds i de alkoholprægede hjerner.

Hvor rapperne færdes mere hjemmevandte i urinstøvet på dyrskuepladsen i Roskilde, så var scenen helt ny for de klassiske musikere og sangere. Men den scenemæssige mødom blev taget på et nuveau, hvor selv Ron Jeremy ikke kunne stå distancen. Teltet var proppet og der var endnu flere mennesker udenfor, som i bagstivhedens lykkerus, lod sig forføre af den musiske bastardunge, som operap givetvis kan kaldes.

Var du ikke på Roskilde Festival, eller ønsker du bare et gensyn/genhør, så er det nu på lørdag (11/8-18), at Operap atter opføres. Denne gang i Tivoli kl. 16. Setuppet bliver nok lidt anderledes, da de lunkne øl og bagstive festivalgængere, er skiftet ud med en god mængde hvidvinsdrikkende pensionister med golfklap!

Tracklist:

  • Per Vers & Astrid Nordstrand - Op Til En 11'er (Habanera)
  • Annelise & Cassandra Lemoine - Sidste Kryds (Casta Diva)
  • Mund De Carlo & Nina Clausen - Hævnen Er Sød (Nattens Dronning)
  • Pede B & Jakob Bloch - Pyramidespillet (Il Commendatore)
  • 4Pro - Tåre (Lacrimosa)
  • Kasper Spez & Adam Riis - Sænk (Sænk Kun Dit Hoved, Du Blomst)
ANNONCE
Kasper Spez &Adam Riis - Skænk
Del

Seneste nyt

Annonce