Connery

Open workout - Se Diaz og McGregors form inden det går løs i morgen.

Og så er deres musikvalg også rimelig meget on point.

McGregor varmer op. McGregor skælder ud.

En dag tilbage til UFC 202 og så finder vi ud af, om McGregor kun er snak - nogle af jer er allerede overbevist - eller om hans 'Diaz-specifikke' træning har givet pote.
 

Til deres pressekonference i onsdags var de oppe at toppes. 
Om det bare var et marketingsstunt eller om energien blandt de to fightere reelt er på det niveau finder vi nok aldrig ud af.

I Conor McGregors video  kan vi se et særligt fokus på grappling (der hvor man krammer en anden mand meget tæt), hvilket er en interessant strategi mod en fighter som Diaz, der har solid erfaring med BJJ (brasiliansk jiu jitsu).
Hjørnestenen i BJJ er grappling, så det er usandsynligt at McGregor kan udkonkurrere Diaz på hans 'hjemmebane', men alle disse forberedelser kan måske beskytte McGregor fra at blive kvalt lørdag aften.

Conor vinder kampen på lørdag.

Conor har ikke lignet sit sædvanlige jeg... Jovist, han har stadig været i stor i kæften, men slet ikke i nærheden af det niveau han kan præstere.


Og de gange har har snakket, har det været med store armbevægelser, hvilket indikerer, at han ikke er fuldstændig sikker i sin sag, hvilket er meget atypisk for Conor. 
Man kan sige, hvad man vil om Conor og hele hans tilgang til spillet, men man kan ikke så tvivl om, at han altid har været fyldt med en uovertruffen selvtillid.

Han har visualiseret sit mål og set sig selv som sejrherre - om han har vundet eller ej, er arbitrært i denne sammenhæng.
At du har fuldkommen tiltro til dine evner er en stor faktor, når det gælder performance og hvis McGregor ikke har tiltro til sig selv, kan det betyde, at resultatet bliver det sammen som sidste gang.

Ligger Diaz og lurer i McGregors hoved eller er den "nye" Conor et resultat af en komplet omstrukturering af hans træning, forberedelser og presseforpligtelser? 
Hvis han fokus ikke ligger på mindgames, som var effektivt mod José Aldo, men i stedet på træningen og foreberedelserne til kampen kan han statuere et eksempel, som en alsidig fighter, der har altid har noget klar i sit værktøjbælte til enhver modstander.

Hvis han kan holde sine hænder oppe og huske at parere og hvis hans kondi (endelig) er blevet stærk på de 170 lbs (77 kg), bliver han en farlig modstander.


Conor lover at Diaz bliver knockoutet. Om løftet bliver indfriet må tiden vise.  

ANNONCE

Diaz vinder kampen på lørdag.

Nate Diaz har aldrig været glad for kameraerne. Det er hvertfald det indtryk jeg får... Og denne video er ikke spor anerledes.
 

Hvor Conor gjorde meget ud af at vise sig selv og sin fysik frem, har Diaz en mere afslappet fremtoning. 
For det første beholder Nate sit tøj på, og for det andet holder han også energien på et minimum. 

En anden ting der er værd at bemærke, er, at Diaz' fokus er på stående slag og spark.
Han er rutineret og hans evner på gulvet er solide, så et fokus på det stående kan vise sig at være en farlig cocktail for McGregor, da Diaz både har en højde og en armslængde fordel.

Man skulle tro at Diaz brødrene var lavet af beton, for det er som om, at ingen slag påvirker dem. 
Altså ja, de bløder en del, men det er fordi så meget arvæv har bygget sig op over årene. Men det betyder ikke, at de er sårbare. 

Der skal MEGET til, før et slag ryster dem - og som mundheldet går: Et godt offensiv vinder kampe, et godt forsvar vinder mesterskaberi.

Det er også værd at huske, at Diaz dyrker triathlon og har en god kondi året rundt.
Ved forrige kamp mod McGregor havde han kun to uger at foreberede sig.
Denne gang har han haft en komplet træningslejr, med masser af tid til foreberedelser og specifik træning til endnu engang at besejre McGregor.

En ting er sikkert - begge fightere er klar til krig!

Men for mig bliver det dog en bittersød sejr. 
Begge fightere er ret så dygtige. Så jeg ønsker ikke, at Nate taber... Men jeg vil gerne have at Conor vinder, så han kan sætte ild til UFC igen.
En sejr til Conor vil være det mest fornuftige resultat, for så kan vi se to dygtige fightere gå til den i en tredje kamp - og så er det også den løsning, der er flest penge i for UFC.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce