Connery

Opel Manta genoplives som elbil

En legendarisk bundes-vogn får nyt liv!

Et sandt bæst af en Opel er blevet støvet af, fordi Opel gerne vil fortælle, at de planlægger at udbyde hele deres modelprogram med elektriske varianter inden udgangen af 2024. 

Well, det virkede Opel!

Opel Manta var en populær bil op gennem 70'erne og 80'erne - og er i dag lidt af et koryfæ i sig selv. Designet var langt hen af vejen sportsligt - og inspireret af amerikanske muskelbiler, på den anden side af verdenshavet. 

ANNONCE
Opel Manta GSe

Nu har Opel smækket teknologien fra Opel Mokka-e over i den gamle vogn, og skabt mutanten  med navnet Opel Manta GSe ElektroMOD. 

Opel fortæller om bilen i en pressemeddelelse: 

 Navnet er en sammensætning af forkortelsen af det engelske ord for modifikation, ”modification”, og ”Elektro” taget fra Opel Elektro GT, der for 50 år siden satte flere verdensrekorder for elektriske biler.

Transformationen fra originalen til ElektroMOD viser, hvor tidløse linjerne på Opel Manta fra 1970 er. Hvad der var skulpturelt og æstetisk rent at se på for et halvt århundrede siden, passer stadigt perfekt med Opels nuværende design filosofi. Derfor er det heller ingen overraskelse, at Opel Manta GSe ElektroMOD er en hyldest til Manta, der netop danner inspiration til Opels nye ansigt – Opel Vizor. Opel Vizor blev først vist på Mokka, men er allerede at finde ude hos forhandlerne i skikkelse af den faceliftede Opel Crossland. Opels nye ansigt rammer logo og lygter ind til et grafisk vandret element og vil være at finde på alle fremtidige Opel modeller. Det er symbolet på Det Nye Opel.

Hele projektet vil snart blive offentliggjort for omverdenen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce