Connery

Opdateret: Kineserne afviser Airbnb's overnat-på-den-kinesiske-mur konkurrence

Airbnb får allligevel ikke lov til at udlove en overnatning på den kinesiske mur. Virksomheden har modtaget en del kritik, især fra kinesere, der både mener at lokationen ikke er egnet til en overnatning, men også er respektløst overfor det fredede monument. Airbnb har efterfølgende udsendt en pressemeddelelse, hvor de trækker konkurrencen tilbage, og beklager omstændighederne. Den kan du læse her

Den Kinesiske Mur er et historisk, arkitektonisk imponerende bygningsværk, med dele af muren bygget helt tilbage i år 200 før vores tidsregning. 

Det er selvfølgelig en af de attraktioner, der står allerhøjest på turisters plan, når de besøger Kina - og takket være Airbnb, er den nu blevet endnu mere interessant: I en konkurrence (Der desværre ikke afholdes i Danmark), får fire vindere mulighed for at overnatte i et af murens gamle vagttårne, under åben himmel - det er ikke noget, der sådan lige har været en mulighed, siden muren blev brugt til militære formål. 

Tag et kig på indretningen, i videoen her: 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt