Connery

OneTake - Star Wars

Far Cry, RollerCoaster, Nathan Drake og alt muligt andet

Det er OneTake, som du kender det – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. I ugen, der gik,blev der udgivet en ny telefon fra apple, iPhone 6s og 6s plus. Vi var til midnatsåben og opfordre til at komme med et bud på den bedste mobil?

Se også: iPhone 6s release - København

Dansk spiludvikler BetaDwarf - har gang i et nyt projekt. 

Se også: På besøg hos BetaDwarf

Ingen tvivl om, at populariteten på Far Cry, er steget gennem de seneste år, men bliver det godt med Mamutter?

Læs mere om: Far Cry Primal

En af ugens største nyheder, var den om at vi igen skal til at bygge rutschebaner i RollerCoaster Tycoon, der får comeback til December. Kan det passe, at der virkelig ikke er kommet noget bedre, siden det sidste gang blev udgivet?

Læs mere: Rollercoaster Tycoon

Det har denne uge været mulighed for at smugprøve det kommende Star Wars: Battlefront, vi vil rigtig gerne høre om jeres indtryk? Sjovt PR stunt fra Xbox og burgerkæde - i København. Skal du be' om en Master Chief med bacon? Det har været Uncharted uge - Vi har i den forbindelse talt med manden, der lægger stemme til hovedpersonen Nathan Drake.

Se også: Nathan Drake lægge stemme til Thomas Bense!?

I sidste udgave af OneTake ville vi høre jer, hvor vigtigt det egentlig er, med en story mode i et skydespil? Desuden har vi et par konkurrencevindere, der skal afsløres. #PixelArmy - Vi har et nyt mål for nogle, der fortjener vores respekt og kærlighed. Blandt ugens udgivelser finder vi blandt andet; The Nathan Drake collection, Rock Band 4 og Transformers: Devastation

Se også: Anmeldelse Rock Band 4

Med Den Røde Kuffert - følger denne gang en nyhed fra egne rækker - Har du et ønske til indhold i Den Røde Kuffert? Så skriv det her

God fornøjelse  

ANNONCE
Del

Seneste nyt