Connery

OneTake Spil Del 94

OneTake er denne gang i nye omgivelser, lys og mennesker i baggrunden, da vi sender fra Los Angeles, hvor der lige nu er VM i 'Call of Duty'

OneTake Spil Del 94
OneTake er denne gang i nye omgivelser, lys og mennesker i baggrunden, da vi sender fra Los Angeles, hvor der lige nu er VM i 'Call of Duty'.

Facebook har opkøbt virtual reality-brillen Oculus Rift, der er under udvikling og allerede har høstet en masse omtale og respekt. Nu er folk dog bange for, at Facebook ødelægger det ellers lovende projekt.

Spilgiganten EA, har kigget Rocksteady (firmaet bag 'Batman: Arkham'-serien) efter i kortene, og har nu tænkt sig at gøre dem kunsten efter, når der skal laves 'Star Wars'-spil.

I programmet bliver der talt Easter Eggs. Vi får et gensyn med Goat Simulator, et kig på Phoenix Wright og en lille snak om hvorvidt 'Diablo III: Reaper of Souls' mere er en gentagelse, end en positiv udvikling.

Som altid tager vi imod spørgsmål og anbefalinger fra jer, der ser med - og vi har endda en overraskelse med i den røde kuffert!

Du kan se mere tv om spil, film og gear på www.pixel.tv
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce