Connery

OneTake - Skepsis omkring GTA film

Apple, GTA, Harry Potter, Star Wars og alt muligt andet

Det er OneTake, som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. Kommer Apple til at ændre spiluniverset? De vil i hvert fald gerne blande sig - altså sådan for alvor.

Læs også: iConsole ?

En af ugens mest populære nyheder var den, der fortalte os, at der kommer en beta på det kommende Star Wars Battlefront, så du kan få lov at smugprøve det lovende Star Wars spil inden udgivelsen.

Læs også: Mere om Star Wars Battlefront beta

Det er formentlig ikke gå forbi nogens næse, at vi har sendt en dansker,i rummet. I den anledning, bliver der talt favorit rumspil og opfordret til, at I kommer med jeres favoriter.

Se også: Benses første oplevelse med Virtual Reality

En film om GTA er på vej, værterne har dog lidt svært ved at det er Harry Potter aka Harry Potter, der spiller hovedrollen. Hvad synes du?

Læs også: Film om GTA

Ugens udskydelse ærgrer den ene af værterne, men hvorfor er det så slemt? Ugens indspark fra jer, der ser med, er blandt andet hentet fra Pixel.tvs forum, hvor der bliver stillet skarpt på om vi overhovedet spiller de spil, som vi køber? Desuden er der en seer, der brændende ønsker sig et nyt; Left 4Dead. Gør du også det? Og hvad skulle der egentlig til for at gøre det spændende? Hvis du gerne vil i billederammen så husk at følge Pixel.tv på facebook for at deltage i lodtrækning.

Opråb: #PixelArmy - vi blæser til kærlighedsspam for en god burger - "Til aaaaaangreb..."

Det har været en spændende uge, når det gælder spiludgivelser; blandt de udgivne spil finder vi blandt andet Mad Max og Metal Gear Solid V I "Den Røde Kuffert" gemmer der sig et hint til næste uges største udgivelse. Som altid, del din mening med os og god fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt