Connery

OneTake: Blod, skægvækst og japansk.

20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv om ugen, der gik.

Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset. Winwin - Et PR stunt for Bloodborne var en kæmpe succes og skabte samtidig opmærksomhed omkring GivBlod. Nintendo fans betvivler værternes kærlighed til Nintendo - Fordi vi forholder os kritiske? Hvordan udtaler man DeNA? Det er åbenbart vigtigt så det opklarer vi naturligvis.

Læs også: Hvad er dit bedste minde med spil?

Thomas Bense ønsker sig et skjold - Dog ikke et hvilket som helst? Udgivelsesdatoen på Batman: Arkham Knight er blevet rykket.Det viser sig desuden, at Batmobilen åbenbart, skyder med andet end gummikugler?

Se også: Gameplay Batman: Arkham Knight

Skægvækst, er årsagen til at vi har mulighed for at runde The Witcher 3 You Tube vil generobre eSports publikum - Er det for sent? Blandt ugens kommentarer fra jer, der ser med, er der et bud på hvorfor spil, af nogle, betragtes som barnligt. Der bliver også sendt en hilsen til de ordblinde, der er modige nok til at skrive en kommentar.

Vi arbejder på at sende OneTake - Direkte fra Copenhagen Games onsdag kl. 19.30.

Under ugens udgivelser finder vi; Bloodborne, Slender: The Arrival og Fast & Furious. I "Den Røde Kuffert" er der et nyt # ? God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt