Connery

OnePlus lancerer et powerhouse af en tablet til en virkelig god pris

OnePlus Pad 2 er netop blevet annonceret

Da OnePlus sidste år spredte deres vinger ud - videre fra smartphonen - og lancerede deres første tablet, var det et ret spændende træk. 

OnePlus Pad var - og er - et hæderligt forsøg på en allround tablet, og med annonceringen af OnePlus Pad 2, ser det ud til at OnePlus har fået styr på, hvilken retning de går i med den nye produktkategori: Premium.

OnePlus Pad 2 er netop blevet afsløret under et lanceringsevent som også bød på nye produkter i budget-serien Nord, og den nye tablet er uden tvivl produktet der stjal showet - i hvert fald i vores optik. 

ANNONCE
OnePlus Pad 2 - OnePlus lancerer et powerhouse af en tablet til en virkelig god pris OnePlus Pad 2

Med en vejledende salgspris på 4.299 kroner er OnePlus Pad 2 et skarpt prissat bud på en af de mest kraftfulde tablets på markedet i skrivende stund. 

Den nye tablet bygger videre på aluminium-designet fra den første model, og den tynde Pad 2 står endnu skarpere og mere premium i udseendet end forgængeren. 

Indvendigt er der kommet heftige opgraderinger i form af top-of-the-line chipsettet Snapdragon 8 Gen 3, som både giver den højeste performance og effektivitet i mobilprocessorer netop nu. 

Det suppleres af et stort batteri på 9510 mAh, med kablet 67Watt SuperWooc hurtigopladning, et habilt 13 MP kamera og et 8 MP frontkamera, WiFi7-forbindelse, Bluetooth 5.4 og så kommer den i to varianter - den enten med 8GB RAM og 128 GB lagerplads og den anden med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. 

ANNONCE
OnePlus Pad 2 - OnePlus lancerer et powerhouse af en tablet til en virkelig god pris OnePlus Pad 2

De mange specifikationer er imponerende, hvis man kender til den slags, men det er når man kigger og lytter til OnePlus Pad 2, at man for alvor forstår hvad det medfører. 

Den opgraderede 12,1" store skærm med 3K opløsning har en flot lysstyrke og er lyn-hurtig med en variable opdateringshastighed på op til 144 Hz. Det er grobund for flotte film og spil-oplevelser, men udgør ikke underholdningsoplevelsen alene. 

OnePlus har nemlig også udstyret den nye tablet med et højttalersystem af hele seks højttalere, der leverer et meget bredt og spændende lydbillede, så du ikke behøver at have earbuds eller hovedtelefoner for rent faktisk at få en god lydoplevelse. Men hvis du foretrækker personlig lyd, er forbindelsen her certificeret med Hi-Res sound, når man connecter med enten kablede eller trådløse lydenheder. 

Tablet-gaming med HyperBoost

OnePlus har selvfølgelig tænkt gaming ind i deres nye tablet - og allerede med det stærke Snapdragon-chipset er man hjulpet godt på vej - det understøttes dog af et AI maskinlæring og et system som OnePlus kalder 'HyperBoost' der skulle stabilisere framerates og hold varmen fra tabletten på et begrænset niveau under gaming.

ANNONCE
OnePlus Pad 2 - OnePlus lancerer et powerhouse af en tablet til en virkelig god pris OnePlus Pad 2

Pro-mode med OnePlus nye tablet

OnePlus Pad 2 er altså noget der ligner en virkelig skarp tablet med solide hestekræfter at arbejde med - og netop det; arbejde, har OnePlus også tænkt ind. 

Den store Pro-oplevelse kommer med en række ekstraudstyr, som tager form af et smart-keyboard cover med PC-layout og en pen (OnePlus Stylo 2) der hver især sælges som ekstraudstyr. 

Den nye OnePlus Stylo 2 har en lille motor der efterligner pen-til-pair fornemmelsen med lynhurtige små vibrationer og så har den intet mindre end 16.000 trykfølsomhedsniveauer, så den kan imitere rigtig blæk-opførsel på en realistisk måde. Stylo 2 kan snappes på siden af Pad med magneter, hvor tabletten også vil sørge for pennens opladning. Smart. 

OnePlus Smart keyboardet opererer på samme måde som andre cover-keyboard vi har set hos andre producenter - med magnetisk Snap-On og cover funktion. Keyboardet behøver dog ikke at være magnet fikseret på tabletten og kan aftages så man kan benytte keyboardet trådløst på længere afstand fra tabletten.


OnePlus Pad 2: Danske priser og tilgængelighed

OnePlus Pad 2 får en vejledende pris på 4.299 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt