Connery

OnePlus inviterer fans til keynote for OnePlus 7T

Gratis adgang - begrænsede pladser

Storstilede lanceringsevents og keynotes, er oftest noget der er forbeholdt journalister og VIP's, men i forbindelse med den danske lancering af OnePlus 7T, indbyder smartphone-brandet til, at alle kan deltage i festlighederne. 

Foruden livestream af keynoten, byder OnePlus på et gennemført arrangement med underholdning, konkurrencer og overraskelser undervejs. 

Efter selve keynoten inviteres de deltagende til et pop-up event, hvor interesserede kan være blandt de første i verden, til at få fingrene i den kommende OnePlus 7T. Med fri bar, mad og DJ med i pakken. 


Gratis event - men begrænsede pladser

Hvis man vil være blandt de første i Danmark til at komme hjem med et eksemplar af den nye OnePlus 7T, så bør man svinge forbi Cinemaxx på Kalvebod Brygge i København den 10. oktober.

For første gang nogensinde afholder OnePlus keynote og pop-up event samme dag, så fans af OnePlus kan være blandt de første i verden til at få fingrene i en af de nye smartphones fra OnePlus 7T-serien. Det er hele syv dage før den officielle salgsstart. Eventet er åbent for alle, og derfor opfordrer OnePlus deres fans til at tage både kollegaer, venner og familie under armen. 

"Vi gør enormt meget for at inddrage vores fans og brugere i udviklingen af OnePlus, og vi glæder os meget til at vise de nye smartphones i OnePlus 7T-serien frem. Vores nye 90Hz Fluid Display bliver ved med at løfte standarden for smartphone-skærme, og man kan godt glæde sig, hvis man er på udkig efter en uovertruffen skærmoplevelse," siger Marie Feldborg, der er marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Læs mere om eventet her

ANNONCE
OnePlus inviterer fans til keynote for OnePlus 7T
Del

Seneste nyt

Annonce