Connery

OnePlus-grundlægger Carl Pei er i gang med ny elektronikvirksomhed - med et imponerende investor-hold

Det nye mærke 'Nothing' er ved at tage form. En stor del af startkapitalen skal crowdfundes

Carl Pei, den kinesisk/svenske medgrundlægger af smartphonemærket OnePlus, forlod reden i efteråret 2020, for at afsøge nye veje indenfor elektronikbranchen. 

Det nye, er et nyt elektronikmærke rettet mod forbrugere - navngivet 'Nothing'. 

Pei annoncerede projektet offentligt den 27. januar 2021 via Twitter, og nu er det så småt ved at få luft under vingerne. Virksomheden fortæller, at de afslører deres første produkt om få måneder. 

ANNONCE
Nothing

I en pressemeddelelse afslører Nothing, at de er i gang med at rejse kapital til deres eventyr. 

Foruden Carl Pei, er der også en anden ret prominent grundlæggende partner med i eventyret, det er nemlig det svenske elektronikmærke Teenage Engineering, der er ejes af Jesper Kouthoofd (medskaber af Acne) 

Nothing har et erklæret mål om at "teknologi skal falde ind i baggrunden og føles som (nothing)."

Virksomheden er pt. ude og hente kapital - og indtil videre har Carl Pei rejst 22 millioner dollars - og er nu ude og sælge aktier for 1.5 millioner dollars - andele der bliver solgt på Nothings hjemmeside frem til 2. marts 2021. 

Fremtrædende investorer

Hvad elektronikmærket Nothing rent faktisk kommer til at producere, ved vi endnu ikke - men der er et heftigt hold af tidlige investorer med på holdet. Det er blandt andet Reddits CEO Steve Huffman, Twitch co-founder Kevin Lin, youtuberen Casey Neistat og grundlægger af Web Summit; Paddy Cosgrave.

De første 22 millioner dollars kommer fra virksomheden GV (tidligere Google Ventures)

ANNONCE
Del

Seneste nyt