Connery

OnePlus er på vej med ny billig smartphoneserie

Da OnePlus i sin tid startede op med den første smartphone, var det i en anden form i end i dag. Hypen var ret stor omkring den prisbillige smartphone med meget fornuftige specs, men for at få fingrene i den, skulle man have en henvisningskode fra en anden OnePlus kunde - en smart måde at sætte gang i hype for et nyt brand, eksklusivitet og begrænset adgang. 

Siden da har OnePlus udviklet sig til at blive et konkurrencedygtigt flagskibsprodukt, og årets model, OnePlus 8, er med helt i toppen - men prisen har også fulgt med. 

Derfor kan det nok glæde mange, at OnePlus i et forumindlæg på deres community-side, nu har offentliggjort, at de arbejder på en ny og billigere smartphone-serie.

"Today, I’m very excited to announce that we are bringing the premium, flagship experience that you’ve come to expect from OnePlus to a new, more affordable smartphone product line. I know this is something many of you have been wanting for a long time." skriver OnePlus CEO Pete Lau i posten.

Lau fortsætter med at fortælle, at de de seneste seks år har arbejdet på at levere den bedste oplevelse i en flagskibs-smartphone, men at de nu også vil fokusere på en telefonserie til folk, der efterspørger en mere tilgængelig pris. 

Det er begrænset med informationer om den nye smartphone-serie, men OnePlus afslører små flige af detaljer om produktet, på en lukket instagramkonto, som de kun lukker interesserede OnePlus fans ind i. Den kan du finde her

Efterfølgende har OnePlus udsendt en officiel pressemeddelelse, med teksten: 

Nu er det er endelig tid til at begynde at afsløre, hvad vi har i vente! Første episode af dokumentarserien ’New Beginnings’ har premiere kl. 14.00 den 30. juni, 2020. Mere info kan findes på vores instagram.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce