Connery

OnePlus er klar med støjreducerende true wireless buds - til under halv pris af AirPods Pro

OnePlus Buds er landet i Danmark

OnePlus har taget sig god tid inden med at udvikle et sæt ægte trådløse earbuds. De seneste år har budt på iterationer af de samkablede trådløse OnePlus Bullets, men under præsnetationen af den nye OnePlus Nord mellemklassesmarthpone, kunne OnePlus co-founder Carl Pei afsløre elektronikproducentens første bud på et sæt komplet trådløse earbuds.

Her forklarede man, at man har afventet, at teknologien og prisen ville mødes på et sweetspot, der gjorde deres tanker til mulighed - og det er åbenbart sket nu. 

I hvert fald er OnePlus Buds et seriøst jab mod Apples AirPods Pro.

OnePlus Buds får en vejledende slagspris på 699 kroner - og ligesom AirPods byder de på aktiv støjreducering og pæn batteritid - og et lignende design. Prisen er bare betydeligt lavere. 

ANNONCE
OnePlus Buds kommer i tre farver - OnePlus er klar med støjreducerende true wireless buds - til under halv pris af AirPods Pro OnePlus Buds kommer i tre farver

10 minuttes opladning = 10 timers musik

OnePlus Buds leverer 10 timers musik på en opladning - og strømmen smækkes på efter blot 10 minutters opladning i den medfølgende case - der totalt giver 30 timers bærbar lyd af gangen. 

Hver bud er udstyret med tre aktive mikrofoner, så sættet kan sortere baggrundsstøj væk fra både lyd og samtale. 

De nye Buds understøtter Dolby Atmos, og kommer i øvrigt med en low latency funktion, der reducerer lydforsinkelsen med op til 104ms, en funktion der er brugbar, når forsinkelser kan være en udfordring - eksempelvis under gaming. Hvor meget funktionen dræner på batteriet ved vi ikke - men vi ser frem til at teste dem af indenfor overskuelig fremtid.

 

Pris og tilgængelighed

OnePlus Buds kommer i farverne hvid, grå og Nord Blue, og her i Danmark er de allerede tilgængelige - og til salg på OnePlus' website for 699,- kroner per par. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt