Connery

OnePlus er klar med opgraderet 5'er

OnePlus 5T

Blot fire måneder efter lanceringen af seneste flagskib, OnePlus 5, er der nyt fra det fremstormende smartphone mærke. 

Det viste sig i en keynote, som OnePlus afholdte i New York tidligere på ugen. Her kunne den nye OnePlus 5T afsløres. Den nye OnePlus er et lille step up fra årets øvrige topmodel, men ikke en opgradering, der gør den anden 5'er til en ringere model - heldigvis. 

Det nye i OnePlus 5T kommer visuelt mest til udtryk, gennem en hel ny 6" AMOLED skærm, der med 18:9 displayformat, ændrer en del på designet af telefonen. Skærmen benytter nemlig langt det meste af telefonens ramme, og præsenterer et endnu mere tight kant-til-kant design, end før. 

Det betyder at fingertryksaflæseren er blevet flyttet til bagsiden, da der simpelthen ikke længere er plads på telefonens front. Selvom skærmen er vokset fra forgængerens 5.5" størrelse, er selve telefonen kun blevet 2 mm højere, mens bredden og tykkelsen i praksis holdes på samme størrelse.

Kameramodulerne er også blevet opgraderet, og så er der blevet plads til ansigtsgenkendelse, men ud over dette, byder OnePlus 5T, nogenlunde på samme features, som OnePlus 5 (Som du kan læse mere om her)

OnePlus 5T har salgsstart den 21. november på OnePlus.net, eller - hvis du er til den fysiske handel, eksklusivt for Danmark, i 3 butikkerne. Prisen lyder på 4.299 i kontant pris ved 3, og på OnePlus.net starter den fra 3.799,- kroner.

Specifikationer
Model OnePlus 5T
Platform OxygenOS baseret på Android™ Nougat 7.1.1
Skærm 6.01” AMOLED Skærm
Processor Qualcomm Snapdragon 835 Octa-core op til 2.45 GHz
Hukommelse 64GB eller 128GB
RAM 6GB eller 8GB
Netværk 4G
Hovedkamera 16MP + 20MP
Frontkamera 16MP
Fingeraftrykslæser Ja - Bag
Størrelse 156.1 mm x 75 mm 7.3 mm
Dual sim Ja – simkort 1: 4G simkort 2: 3G
Vægt 162g
Batteri 3.300 mAh
Hurtig opladning? Dash Charge – 1 hel dags strøm på ½ time
Ladestik USB-C
Simkort Nano
Del