Connery

OnePlus Buds Pro går efter high-end ear-buds

Smartphone-brandet har afsløret en række fede funktioner i deres nye trådløse in-ears

Den 22. juli har OnePlus planlagt en online præsentation af deres nye Oneplus Nord 2 smartphone, og det er også her de nye OnePlus Buds Pro officielt afsløres - men smartphonemærket har allerede delt en række af de vigtige features fra de nye lydgadgets, og det ser spændende ud - især hvis de følger samme principper om at ramme et billigt prisniveau, i sammen ånd som OnePlus Nord præsenteres ud fra. 

De nye OnePlus Buds Pro er klar med en flot liste af features, der, i et true wireless sæt, der virker med funktionalitet på tværs af både Android og iOS. 

De nye Buds Pro får aktiv støjreducering (ANC), som fungerer ved støj mellem 15 og 40 dB, og hjælpes på vej af tre mikrofoner - det er altså en funktion som man plejer at finde i high-end sæt, til priser på mindst 1500 kroner og ofte højere end det. 

Desuden understøtter de trådløs opladning fra alle Qi-enheder, og kan give 10 timers spilletid på blot 10 minutters opladning. 

Desuden tales der om en batterilevetid på op til 28 timer - med ANC aktiveret. 

Det lyder altså lovende for OnePlus Buds Pro - men begejstringsniveauet afhænger selvfølgelig af, hvor prisen lander, når de præsenteres den 22. juli 2021. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt