Connery

OnePlus afslører fire nye produkter under global livestream

Cloud 11-event udbygger udvalget af gadgets hos OnePlus

OnePlus har i dag afholdt et globalt lanceringsevent med introduktion af ikke blot den ventede OnePlus 11 smartphone, men en udvidelse af produktsortimentet. 

Eventet har været teaset i nogen tid, og under navnet 'Cloud 11', kunne OnePlus fra New Delhi, Indien, afsløre både smartphone, nye trådløse earbuds, en tablet og et mekanisk keyboard(!)

Det er en opsigtsvækkende lancering, fordi OnePlus siden etableringen har været et dedikeret smartphone-brand.

OnePlus har med dagens præsentation erklæret, at de skifter deres strategi - og altså går fra deres claim-to-fame mission om at være et "Flagship killer"-company til at ville bygge et udvidet økosystem af produkter. 

Det sker i denne omgang først ved produktafsløringen af både et tablet og et keyboard.  

Lanceringen af en tablet er en nogenlunde forventelig og naturlig udvikling i mobilitets-kategorien, mens et ret så dedikeret gamer-keyboard er en overraskelse - men ikke helt hemmeligt (hvis man er typen der dykker ned i OnePlus' community-sider..

Her får du et overblik over de nye produkter fra OnePlus:

ANNONCE
OnePus 11 5G - OnePlus afslører fire nye produkter under global livestream OnePus 11 5G

OnePlus 11 5G

OnePlus har offentliggjort detaljerne om deres 2023-flagskibsmodel, OnePlus 11. Der er bare den ene model at forholde sig til, og den nye model følger trop på efterårets OnePlus 10T, med en række pæne opdateringer. 

Det er tydeligt på designet af kamera-bumpet, at der er sket en smule på denne front - OnePlus 11 genoptager samarbejdet med Hasselblad, og er denne gang på plads med et triple-cam setup med opdaterede linser i et megapixel overblik der lyder: 50MP hovedsensor+48MP ultravidvinkel+32MP portrætkamera .

Den nye smartphone får også endnu hurtigere 100 Watt SUPERVOOC-opladning, der via kabel sender batteriet op på 100 procent på totalt set 25 minutter - hvis du vil læse mere i dybden på OnePlus nye flagskib, kan du fange detaljer og danske priser i denne artikel. 

OnePlus 11 5G lander i butikkerne 16. februar til en vejledende pris på 6.499 kroner

ANNONCE
OnePlus Buds 2 Pro - OnePlus afslører fire nye produkter under global livestream OnePlus Buds 2 Pro

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus er gået et skridt videre med deres trådløse earbuds, og OnePlus Buds 2 Pro har et ret interessant featuresæt at byde på.

De nye Buds er skabt i samarbejde med det dansk-funderede højttalermærke Dynaudio - der også har stået for tuningen af lyden. De nye buds tager en væsentlig afstikker fra langt de fleste af markedets earbuds, ved at etablere to lydenheder i hver buds - der er altså både blevet plads til en 11mm bas-driver og en 6mm diskanth-enhed - en anderledes opbygning, der ifølge OnePlus giver en mere dynamisk lydprofil med masser af handlekraft i både bassen og diskanten. MelodyBoost Dual Drivers hedder det. 

Det er sådan set interessant i sig selv - men det bliver endnu bedre, fordi chippen i de nye buds understøtter Dolby Atmos og Dolby Head Tracking - og det kommer særligt brugere af OnePlus 11 til gode, fordi disse earbuds i samspil med den nye smartphone er optimeret til Google Spatial Audio - der giver en 3D-lydscene, i form af virtuel surround - som registrerer dit hoveds bevægelser og postionerer lyden i forhold dertil. 

Det er ikke bare smart til musik - men også særligt til streaming og gaming, af film, serier og gaming der har et dedikeret surround-mix tilknyttet. 

Virtuel 3D og Spatial er ikke en total ny ting - Apple introducerede Spatial Audio i iOS 14 i 2020, og efterfølgende buds og iPhones - men OnePlus er den første Android-producent i Danmark der lancerer smartphone og earbuds med Googles version af rumlig lyd. 

Der er selvfølgelig også Dolby Atmos understøttelse, som alternativ lydprofil. 

OnePlus Buds Pro 2 er også udstyret med adaptiv støjreducering (ANC). 

I forhold til gaming, er de nye Buds i stand til at præstere en lydforsinkelse på blot 54ms, takket være Bluetooth 5.3 - på enheder der understøtter dette (OnePlus 11 gør). 

Den samlede batteritid for buds inklusiv ladeetui er 39 timer (uden ANC) og casen tilbyder hurtigladning af buds - så man efter 10 minutters pause i kassen, har strøm nok til 10 timers ekstra, trådløs spilletid.

OnePlus Buds 2 Pro får en vejledende pris på 1.399 kroner og forhandles fra 16. februar 2023

ANNONCE
OnePlus Pad - OnePlus afslører fire nye produkter under global livestream OnePlus Pad

OnePlus Pad

OnePlus Pad er navnet på den første tablet fra OnePlus. 

Den kommende tablet har en 11,61" stor skærm med 2,5D buet glas - indkapslet i et aluminiumskabinet - med en tykkelse på 6,54 millimeter. 

Skærmen i OnePlus Pad har en gaming-understøttende opdateringshastighed på 144 Hz, og indvendigt er den bygget op med Dimensitys 9000-chipset, der trækker op til 3 GHz processorkraft - understøttet af 12 GB RAM og et batteri på 9510 mAh. 

Batteriet er ifølge OnePlus i stand til at give over 14,5 timers videovisning på en opladning - og så kommer det med 67 Watt opladning der fylder batteriet på 80 minutter. 

OnePlus Pad får også tilbehør i form af en pen (OnePlus Stylo) og OnePlus Magnetic Keyboard - om dette medfølger i standardpakken er tvivlsomt, men vi mangler stadig klarhed over det. 

Pris og lanceringsdato i Danmark for OnePlus Pad kommunikeres i løbet af de kommende uger.  

ANNONCE
OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard - OnePlus afslører fire nye produkter under global livestream OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard

OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard

Den mest forbavsende nyhed fra OnePlus er et nyt mekanisk tastatur, som er udviklet med sideløbende input fra OnePlus community. 

Keyboardet der er produceret i samarbejde med mærket Keychron, har fulgt en løbende, offentlig udviklingsproces gennem OnePlus Community - men har altså nu fået sin officielle afsløring.

OnePlus Featuring 81 Pro er det første keyboard med Marble-mallow keys - som benytter en særlig termoplast til at skabe en komfortabel fjedring ved tast-tryk. 

Tasterne er pakket ind i en ramme af CNC-bearbejdet aluminium, der giver keyboardet et lækkert udtryk.

Det mekaniske keyboard er udviklet til brug for blandt andet MacOS, Windows og Linux. 

Der er endnu ingen informationer om danske priser.
  

ANNONCE
Del

Seneste nyt