Connery

OnePlus afslører designet af OnePlus Nord i Youtube-interview

Carl Pei præsenterer OnePlus Nord for Marques Brownlee

OnePlus står overfor afsløringen af deres kommende prisbillige midrange smartphone, OnePlus Nord. 

Mens den officielle præsentation af OnePlus Nord finder sted online den 21. juli, har OnePlus nu - allerede - vist den nye smartphone frem i et interview mellem youtuberen Marques Brownlee (MKBHD) og OnePlus co-founder Carl Pei.

ANNONCE

I det godt 18 minutter lange interview, fremviser Carl Pei designet af den kommende OnePlus, et par af den features - og så går han i dybden med, hvordan prisen af enkelte elementer som NFC-chips og certificeringer for vandtætheden påvirker prisen for det samlede produkt. 

ANNONCE
OnePlus' Carl Pei fremviser et tidligt OnePlus Nord design - Youtube/MKBHD - OnePlus afslører designet af OnePlus Nord i Youtube-interview OnePlus' Carl Pei fremviser et tidligt OnePlus Nord design - Youtube/MKBHD

Inden Pei fremviste det endelige design af den kommende smartphone, tog han også et par af de første design-iterationer frem. 

Her ser man, at OnePlus er gået frem med et mere anderledes design, hvor kamerasetuppet fremføres som et L-setup.

Designet der ser friskt og anderledes ud, blev dog droppet i sidste øjeblik (6 måneder før launch), fordi OnePlus ændrede deres mission - fra en eksperimentiel karakter, til et mere dedikeret sats på at skabe en bredt appelerende midrange-smartphone, som forbrugerne rent faktisk kunne forventes at købe i store tal. 

ANNONCE
OnePlus Nord design - Youtube - OnePlus afslører designet af OnePlus Nord i Youtube-interview OnePlus Nord design - Youtube

Det fremviste, formodede, endelige design, er mere i streg med andre smartphone-designs vi tidligere har set - og OnePlus Nord holder sig også til genkendelige træk, med afrundede kanter på bagside og front. 

Det er også tydeligt fra klippet, at OnePlus Nord kommer med USB-C og uden jack-indgang til hovedtelefoner. 

ANNONCE
Er det OnePlus' nye true wireless Bullets?  - OnePlus afslører designet af OnePlus Nord i Youtube-interview Er det OnePlus' nye true wireless Bullets?

Det fraværende jack-stik stemmer overens med OnePlus tidlige udmelding om et sæt nye true wireless earbuds, der også lanceres samtidig med OnePlus Nord - og er det måske dem, eller en tidlig prototype, som Carl Pei selv bærer under interviewet? 

Del

Seneste nyt

Annonce