Connery

OnePlus 9-serien: OnePlus afslører nyt flagskib

Hvad siger du til en fuld opladning på under en halv time?

OnePlus 9 er nu en realitet. Vanen tro er smartphonebrandet OnePlus på banen med en ny flagskibsmodel - eller modelgeneration om man vil. 

9-serien byder på to forskellige smartphones; Oneplus 9 og OnePlus 9 Pro - og mens Pro-modellen har et par ekstra premium-features, er basismodellen en rigtig spændende smartphone på papiret. 

De store overskrifter i den nye serie af OnePlus omhandler blandt kamera, batterier og skærmteknologi - og mange af nyhederne i de nye OnePlus-modeller er bundet op på det seneste chipset fra Qualcomm - Snapdragon 888 - hvilket blandt andet betyder fænomenal processorkraft, integreret 5G forbindelse og gode AI-muligheder. 

ANNONCE
OnePlus 9  - OnePlus 9-serien: OnePlus afslører nyt flagskib OnePlus 9

Et nyt strejf af Sverige

OnePlus har altid haft et godt strejf af nordisk appeal, til trods for at det er et kinesisk selskab. Det kan blandt andet skyldes, at medgrundlæggeren Carl Pei opvoksede i Sverige. Pei forlod OnePlus i 2020, for at starte et nyt iværksætterprojekt

I mellemtiden har OnePlus fundet nye svenske forbindelser - deres nye smartphones introducerer nemlig et samarbejde med kameraproducentetn Hasselblad. Og Hasselblads logo er da også prominent til stede på kamera-modulerne af de nye smartphones. 

Hvis du kender kameraer, ved du, at Hasselblad står for en ægte omgang feinschmeckeri - men der er dog ikke blevet smidt spejlreflekser i de nye smartphones. Samarbejdet mellem OnePlus og Hasselblad er bundet op på Hasselblads sans for aklibrering og farvebehandling - og her introducerer man altså Hasselblads signatur i kamerasoftwaren - i et greb der hedder "Hasselblad Camera for Mobile". 

I OnePlus 9 Pro lægges Hasselblads aftryk ned over et triple-kamera setup, der benytter en 48 MP Sony sensor (IMX 789), et ultra-wide 50 MP kamera og et 8 MP telefoto kamera - desuden er der også et dedikeret monokrom-kamera, der både kan arbejde alene - eller tilføje flere nuancer til andre fotos, ved hjælp af AI-funktionerne. 

OnePlus 9 deler Hasselblad-brandingen, der her er trukket ned over et dual-cam setup, med samme 50 MP ultra-wide kamera som Pro-modellen - og et 48 MP Sony kamera som primært valg.

ANNONCE
OnePlus 9-serien
OnePlus 9 Pro - OnePlus 9-serien: OnePlus afslører nyt flagskib OnePlus 9 Pro

Hurtige skærme over hele linjen

Med OnePlus 9-serien er hurtige skærme en baseline der dækker begge modeller. Her er der 120 Hz opdateringshastighed - OnePlus 9 med et 6.55" AMOLED display og Pro-modellen går op i 6.7".

OnePlus 9-serien: OnePlus afslører nyt flagskib

Endnu hurtigere opladning

OnePlus har over de seneste år pioneret lynhurtig smartphoneopladning med deres WarpCharge-standarder, og i OnePlus 9 Pro bliver det hurtigere end nogensinde. Warp Charge 65T tillader kablet opladning der kan lade op fra 0-100 procent på 29 minutter - og give en dags strøm på et kvarters opladning - og den trådløse opladning er også pænt hurtig med Warp Charge 50 Wireless standarden. 

I OnePlus 9 deles den lynhurtige kablede WarpCharge ladeteknologi - og også her hiver man en fuld opladning på det 4500 mAh store batteri på 29 minutter.

På den trådløse opladning forbigås basismodellen ikke - omend den ikke er nær så hurtig som Pro-modellen - dog understøtter den nu Qi-charging op til 15 Watt.  

ANNONCE

Pris og tilgængelighed

OnePlus 9 Pro kan forudbestilles fra den 23. marts kl. 16.30. Tilgængelig via Telia, Call me, 3DK, Oister, Telenor, CBB, YouSee, Telmore, Proshop og Elgiganten.
OnePlus 9 kan forudbestilles fra den 23. marts kl. 16.30. Tilgængelig via Telia, Call me, 3DK, Oister, Proshop og Elgiganten. 

Priser:

OnePlus 9 Pro - 8GB RAM/128 GB lager: Vejl. udsalgspris Kr. 6.999,-

OnePlus 9 Pro - 12GB RAM/256 GB lager: Vejl. udsalgspris Kr. 7.999,-

OnePlus 9 - 8GB RAM/128 GB lager: Vejl. Udsalgspris Kr. 5.499,-

OnePlus 9 - 12GB RAM/256 GB lager: Vejl. Udsalgspris Kr. 6.199,-

Warp Charge 50 Wireless charger: Vejl. udsalgspris Kr. 549-

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce