Connery

OnePlus 9 introducerer samarbejde med ikonisk kameraproducent

Der investeres heftigt i udviklingen af ny kamerateknologi

Den 23. marts 2021 introduceres den nye OnePlus 9 - og det bliver med nye satsninger fra den kinesiske smartphoneproducent.

Det er efterhånden blevet en vane for OnePlus, selv at lække forskellige oplysninger om deres kommende smartphonelanceringer - og det er også gældende for den kommende OnePlus 9. 

Her har man nu udsendt en pressemeddelelse, der introducerer den svenske kameraproducent Hasselblad, som samarbejdspartner på fremtidig kamerateknologi i OnePlus' smartphones. 

Annonceringen følges også af et glimt af den kommende OnePlus 9, som er udstyret med et Hasselblad-logo. 

ANNONCE

Hasselblad går langt tilbage og bruges i dag af nogle af de mest kræsne fotografer og entusiaster - og Hasselblad er også en af de få producenter, der har været på månen - Louis Armstrongs store skridt for menneskeheden, blev nemlig foreviget af et Hasselblad kamera. 

Foruden det nye samarbejde med Hasselblad, har Oneplus afsløret, at de over de kommende tre år, vil investere ikke mindre end 935 millioner kroner i udviklingen af deres kamerateknologi. 

I den kommende OnePlus 9 er det Hasselblad der har været med til at fintune billedkvaliteten, via deres Hasselblad Camera for Mobile tilgang - mens selve sensoren, der er en Sony IMX789, er den største hovedkamera-sensor på en OnePlus mobil til dato. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce