Connery

OnePlus 8T: Hurtigere opladning og skærm

OnePlus har lanceret deres seneste "mellem-model" T-et, der har for vane at følge det seneste nummer, som smartphonebrandet er nået til.

Denne gang er vi nået til nummer 8. OnePlus 8T.
Som altid, betyder det, at smartphonen er blevet udstyret med et par nice-to-have forbedringer, der især gør den attraktive for folk der måske ikke fik opgraderet, da forårsmodellen udkom.

OnePlus 8T er på mange fronter sammenlignelig med OnePlus 8, og derfor giver det bedst mening at fremhæve de nye hovedfeatures.

ANNONCE
OnePlus 8T - OnePlus 8T: Hurtigere opladning og skærm OnePlus 8T

'T' for Trækker strøm igennem

Den måske mest blærede feature ved OnePlus 8T, er at den er første smartphone med OnePlus seneste opladningsteknologi. OnePlus har løbende gjort deres WarCharge teknologi mere og mere potent, og den seneste udgave - WarpCharge 65, hamrer intet mindre end 65 Watt igennem ladekablet. Det gør smartphonen i stand til at rykke en hel dags batteri (58%) på smartphonen, på blot 15 minutter - og en fuld opladning af det 4500 mAh store batteri vil tage 39 minutter, ifølge OnePlus' eget udsagn. 

120 Hertz skærm

I foråret måtte OnePlus 8 reservere pladsen til den nye hurtige defacto 120Hz skærmtype, til 8 Pro-modellen. Her i efteråret hopper OnePlus 8T med på bølgen, med et AMOLED 120Hz display, der som det første af sin slags er blevet belønnet med en "A+"-bedømmelse fra skærmeksperterne hos DisplayMate.

OnePlus 8T blev afsløret i midten af februar, og er nu på plads i butikkerne, til en vejledende salgspris på 4.699,- kroner.

ANNONCE
OnePlus 8T
Del

Seneste nyt

Annonce