Connery

OnePlus 7 bliver snart lanceret: Her er hvad vi ved

OnePlus 7 lanceres den 14. juni

Lige om lidt er OnePlus ude med deres næste smartphone; OnePlus 7. 

Det fremgår af OnePlus' kommunikation på sociale medier. 

OnePlus lanceringer er altid interessante, da deres smartphones som regel står for at give en seriøs performance i mellemprissegmentet. 

Den næste telefon fra selskabet hedder OnePlus 7, og den afsløres den 14. juni. 

Banebrydende smartphone-skærm

Det er stadig ikke meget der vides om den kommende model, men CEO Pete Lau har været ude og udtale sig til techmediet The Verge, og det kan vi udlede et par ting fra. 

Lau fortæller, at den nye model kommer til at sætte et nyt benchmark for smartphone displays, og at han selv var forbløffet, da han så det. Hans egne ord: I was stunned. It will be super-smooth and very crisp

5G og Pro-version

Priserne er endnu ikke på plads, men OnePlus vil efter sigende også komme med en variant af 7'eren, der er klar til det nye superhurtige 5G netværk, der endnu ikke er implementeret herhjemme. 

Pop-up events

Sidst, men ikke mindst - ved vi også at OnePlus holder to eksklusive pop-up shops her i landet. OnePlus pop-up events plejer altid at trække en del fans, og med god grund - ud over at være blandt de første der får fingre i smartphonen, får køberne nemlig også en eksklusiv OnePlus goodie-bag med i købet. Pop-up events finder sted i København og Aarhus den 16. maj. 

ANNONCE
OnePlus 7 Pop-up events

København den 16. maj hos YouSee

Århus den 16. maj hos YouSee

Til begge pop-up events vil der være lækre goodie-bags til de første. Læs mere om OnePlus’ pop-up events HER.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce