Connery

OnePlus' 12R gamermobil er lige på trapperne

Ny type OnePlus finder vej til Danmark

OnePlus er efterhånden godt kendte herhjemme, og vi ser da også allerede frem til lanceringen af deres næste flagskibsmodel OnePlus 12, som vi fik et smugkig på, med den kinesiske lancering for et par uger siden. 

Nu har OnePlus afsløret, at de lancerer en 'R'-variant, sammen med den kommende OnePlus 12

R-tilnavnet lyder på OnePlus til at stå for en gamer-tilpasset smartphone: "OnePlus 12R markerer indgangen af OnePlus R-serien på det europæiske marked og er designet til at levere den ultimative mobile gaming-oplevelse." skriver OnePlus. 

R-serien har eksisteret i et par år, men kun været til salg i Indien og Kina, med R-modeller af både 9, 10 og 11-serierne. 

Lanceringen af OnePlus 12R, tager nu konceptet til både USA og Europa

 

Hvad er OnePlus 12R?

Ud fra den officielle pressemedelelse, som OnePlus netop har udsendt, er det en topmodel, der er skarpt fokuseret på at give den bedste gamingoplevelse - formentlig til en skarp pris? 

I praksis betyder det at den adskiller sig fra mainline-modellen OnePlus 12 på et par punkter - men hvad de helt præcis er, finder vi nok først ud af den 23. januar 2024, hvor OnePlus afholder deres "Smooth Beyond Belief" event, som officielt introducerer OnePlus 12-serien på vores breddegradder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt