Connery

One night stands i lande som Iran - step by step

Nogensinde undret dig over hvordan one night stands foregår i mellemøsten?

One night stands i lande som Iran - step by step
Liderlige typer findes overalt i verden - også steder, hvor den slags er forbudt ved lov! Og hvad gør man så? Umiddelbart lyder det, som noget af en udfordring at få noget på den dumme i et land som Iran; hvor bare det at vise ankler, straffes med piskeslag i massive mængder, men sandheden er helt anderledes.

Her er en step by step beskrivelse af de nemmeste måder at score i Iran og andre mellemøstlige lande.

Sådan gør du i Nord

Det nordlige Iran har foreksempel et bjerglandskab, der giver mange gode gemmesteder, hvor man i al hemmelighed kan mødes og gøre hvad der skal gøres.

Modsat resten af landet har Nordiran også skoler, der blander piger og drenge, så ved hjælp af små sedler i timerne eller beskeder på toiletterne, kan man hurtigt arrangere en tur i bjergene.

Er du derimod turist i landet og har du ikke mulighed for at smulge dig selv ind på det lokale universitet, er der naturligvis også en løsning. Rundt omkring i landet, er der nemlig en masse parker med mulighed for at gemme sig i diverse buske. Husk dog kun at gå efter piger, der går "upassende klædt" (Viser pandehår, håndled eller ankler, går med stramme jeans eller lyse farver) eller drenge med voks i håret. De er Irans svar på promiskuøse drenge og piger.

Sådan gør du i Syd

Går du derimod længere syd på i Iran, mod den mere konservative, ortodokse del af landet, bliver det straks mere kompliceret. Her bliver man nødt til at have en mobil telefon med bluetooth. Du sætter så dit bluetooth-navn til dit mobilnummer (et simkort kan købes for cirka 10.000 rials, som svarer til cirka 5 kroner) og opdager hvordan der ganske få minutter efter vil ringe ind med beskeder eller semi-pornografiske billeder med folks telefonnumre på. Jeg skal nok advare om, at det oftest er drenge der sidder i diverse moskeer, men engang imellem kan man være heldig at fange en iranisk babe. Er du ikke tålmodig nok til at vente på at andre skal kontakte dig, kan du naturligvis selv sende billeder eller kontakte andre. 

Fanger du en, der er frisk på det samme som du, jamen så har du vundet spillet. Fanger du derimod en der er bare en smule mere religiøs, kan du blive bedt om at gå med til en "zawaj muta'a". Direkte oversat betyder det "fornøjelses ægteskab", og er strengt taget et helt normalt ægteskab, dog med den ene forskel at det udløber efter en periode i selv får lov at bestemme. Alt fra 24 timer til nogle år. Den slags kan ordnes forholdsvis hurtigt, I skal dog bruge to mandlige vidner og en imam til at vie jer. I får så et ægteskabsbevis som i skal bruge, hvis i skal leje et hotelværelse eller noget i den stil.

Efter at ægteskabet er udløbet skylder i ikke hinanden noget, med mindre i har aftalt det, og i kan begge gå videre med jeres liv som om intet var hændt, men du kan altid grine lidt af, at du havde et one night stand i præstestyret Den Islamiske Repuplik Iran.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce