Connery

One last ride: Finalesæsonen af Supernatural kan nu streames i Danmark

Sam og Dean takker af med en sidste runde

Finalesæsonen, nummer 15, af Supernatural er nu at finde på Viaplay

Gennem de seneste år, har Supernatural været lidt af en guilty pleasure for os her på redaktionen.

Den evige kamp, som brødrene Sam og Dean Winchester driver mod onde og mystiske kræfter, er måske ikke verdens bedste tv, men det står for nogle af de allerbedste bromance-øjeblikke i nyere tid. 

Dog har vi fundet ud af, at vi langt fra er de eneste, der elsker brødrene og deres onde Impala. Måske skyldes det, at tv-serien, der har kørt siden 2005, i de tidlige dage blev vist på TV2 - og at mange danskere derfor også har savnet de gode drenge. 

Desværre har Supernatural ikke haft et fast gemmested i Danmark, gennem de senere år, og derfor har mange tyet til pirateri eller VPN-forbindelser, for at kunne holde sig opdateret på serien. 

Carry on. 

Nu er de sidste afsnit rullet over skærmen i USA, og det betyder at Viaplay endelig har fået fingre i Supernatural. Derfor kan du nu streame serien i sin helhed - alle 15 sæsoner, fra ende til anden. 

Supernatural har gennemgået nogle hårde odds gennem årene, men alligevel holdt fast til og med den 15. sæson, og mon ikke det er på tide, at de to monsterjægere får lidt fred? Men først har du 20 episoder med Sam, Dean, Castiel og alle de andre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt