Connery

Om parforhold og venner

Hvad er vigtigst?

Om parforhold og venner
Parforhold
Du har igennem flere år kun haft flygtige bekendtskaber. Du har haft en kæreste i ny og næ, trods jeres forhold mest af alt mindede om bollevenner. Du har knaldet pige 1, begyndt at blive lidt seriøs, fundet pige 2, sprunget fra pige 2 for derefter lige at afprøve pige 1 igen, og derefter hoppe i kanen med pige 3, 4, 5 og her pludselig en dag, er der gået et år sammen med pige 13, trods det føles som om, du mødte hende i går!

1 år er gået, og du har det egentlig ok med det. Hun har mødt dine forældre, du har mødt hendes. Du er begyndt at snakke med hendes venindes kæreste, går ikke så meget i byen mere og generelt har du det godt sammen med pige nummer 13!
Så sker det

Du er taget i byen uden pige nummer 13, med en af dine gamle venner og dagen efter vågner du med massive tømmermænd. Selvfølgelig har en af Kathrines sindssyge kællingeveninder set mig stå ved et busstoppested og bage på en so med en kuffert, lyst hår, stram bagdel, muligvis single og med suttelæber ca. klokken 4.30. Jeg har selvfølgelig været så stiv, at min hukommelse stopper ca. klokken 23.00, så jeg har ingen mulighed for at forsvare mig, og hvad gør man så?

Skænderi
I kaster jer ud i et skænderi, om en masse ubetydelige ting. I det skænderi beslutter du, at hun aldrig kommer til at blive andet end en jaloux kontrollerende stjernepsykopat, som mest af alt helst vil have du er sammen med hende 24/7, og som bliver sur eller tager hjem til sig selv, hvis du allernådigst skal ud og drikke en kop kaffe med en kammerat! En stjerneso, der generelt kun ser dig og hende sammen om alt, lige fra at holde hånd og en so som konstant omtaler alt, hvad i gør med et VI synes, VI gør, VI mener, VI fucking hader kællingen i det her forhold!

Anyway, du skrider fra hende, tager hendes tøj, kaster det ud på gangen og råber SO! Imens begynder du at gennemgå din telefonbog for et sikkert knald! Her kommer problemet!

I din iver for at få jeres forhold til at fungere, har du mistet dine venner. Du er ikke længere på fornavn med en eneste dørmand i byen, der er ikke nogen kællinger i din sorte bog, som gider kneppe med dig og pizzamanden ved ikke engang, at du ALTID skal have nummer 23 med ekstra bacon! Du ringer til et par buddies, men de har fået nyt nummer. Dine nærmeste kammerater har heller ikke så meget tid til at se dig, fordi de har fået nye vaner og nye venner!

Frygt ikke
Godt nok har du fucket dig selv totalt op. Du har skidt på alle dine venner. Du har været blind af kærlighed, men frem for alt har du lært en vigtig lektie! Kvinder ændrer sig ALDRIG. Er de jaloux og føler du, at du skal gå på kompromis med de ting du synes er sjove? Ja så skal du nok fortsætte med at lede frem for at ofre tid på en jaloux kontrollerende stjernepsykopat - Ja det er dig jeg taler om Kathrine!

For hver gang du skal undskylde overfor dine venner med 'jamen det er ikke kun hende, det er os der vil det her' eller endnu længere 'det er MIG der har bestemt det her' skyder du kun dig selv i foden!
 
Sådan gør du
For alle de gange du har takket nej til en bytur, charterrejse til Ibiza, Xbox, pokeraften eller herretur koster det en kasse pilsnere. Ingen har tal på det, men du kan ligeså godt købe 10 kasser + en flaske sprut, så burde gutterne kunne tilgive dig. Hold en fest og få lidt af deres respekt tilbage. Drik dig helt ned og sørg for du ikke kan ringe til din ex. Festen er ikke slut før du har fortalt mindst 3 af gutterne, at du elsker dem og i altid skal være bedste venner!

Lav herefter en tjekliste. I din tid som tøffelhelt har du 100% forsømt dig selv:
-          Hvornår er du sidst blevet klippet
-          Hvor meget vejer du
-          Er din garderobe up to date
-          Hvad hedder det nyeste sprutmærke fra Bacardi?

Herefter handler det om at knalde en eller anden. Gerne under dit eget niveau, sådan lige for at få selvtilliden tilbage.

Kast dig efter dette knald ud i dit gamle liv, indtil du møder en ny so, som pludselig tager et år af dit liv!

HUSK: ingen kvinder betyder mere end dine venner, og husk at hver gang du skal overbevise en ven/dig selv om baggrunden for at gøre noget - så er det højest sandsynligt fordi soen derhjemme har bestemt over dig!

Kan du leve med, at du vågner som 40 årig og hader din kone, føler du har spildt din ungdom og vil skilles, ja så lad dog soen derhjemme bestemme! Vil du hellere vågne som 40 årig, købe en krise-Harley og egentlig synes dit liv er godt, så sørg for at sætte grænser og få kvalitets tid med dine venner - uden kæresten er med!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce