Connery

Olympus Has Fallen - politisk action-brag!

Den nye film af Antoine Fuqua er et actionbrag...

Olympus Has Fallen - politisk action-brag!
Om få dage får den nye thriller, Olympus Has Fallen, premiere i de danske biografer, og fokuserer på en fiktiv hændelse, som ville ramme amerikanerne, hvor det gjorde mest ondt. En gruppe terrorister bomber og invaderer Det Hvide Hus i forsøget på at kidnappe USA's præsident, og i kampen for at stoppe denne landsdækkende trussel springer den hårdtpumpede Gerard Butler i action som den forhenværende sikkerhedsvagt. Det tyder på at resulterer i en overfed kamp mellem de gode og de onde, samt en garanti for masser af macho-action.

Filmen virker til at være en lettere opdateret version af Die Hard, hvor vi ikke længere følger Bruce Willis dele øretæver ud i højhuse, men i stedet ser Butler i kamp for at beskytte præsidentens overdådige bolig.

Ud fra vores drengerøvs-o-meter virker denne film som én, man ikke skal gå glip af, hvis man elsker spænding, adrenalin og fede eksplosioner. En cocktail med Gerard Butler, Aaron Eckhart og Morgan Freeman lyder ikke for ringe i vores ører, og traileren lufter os godt i øregangene med de overdrevent fede eksplosions- og baslyde.

Du kan se traileren lige her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce