Connery

Olsen Banden i 3D, der er lagt op til kult

Den kommende tid byder på en bunke nye danske film... Her er et lille overblik!

Olsen Banden i 3D, der er lagt op til kult
Et kig på et par af de kommende danske film... Her spænder den fra drama, ungdomsfilm og sandheden om mænd til Olsenbanden 3D...
Sandheden om mænd



Mads er ved at blive voksen, med kæreste, hus, job og børn lige om hjørnet. Han finder pludselig et gammelt brev han har skrevet til sig selv da han var 17 og spasser ud.

Fik han nu udlevet sine drømme og har han nogensinde været rigtig lykkelig? - Om det er sandheden om alle mænd skal være usagt, men filmen ser rimelig interessant ud.
ANNONCE
Hold om Mig

Mikkel prøver at score klassens generte pige, Sara, der er smigret over opmærksomheden.

Men da Mikkel og kammeraten Hassan leger flirtende med hende i et frikvarter, bliver Hassans kæreste Louise jaluox og gør som kvinder gør bedst... Spreder ryger som ender i mobning og det som er værre! Flere siger det bliver årets ungdomsfilm...
ANNONCE
Eksperimentet

Ellen Hillingsø spiller sygeplejersken Gert, der, som forstanderinde for et særligt børnehjem i Grønland, skal huse 16 udvalgte, grønlandske børn, som efter et års dannelse i Danmark kommer tilbage til Grønland og skal fungere i det grønlandske samfund som forbilleder.

Børnene lider dog under personlige omkostninger, og dramaet udspilles mellem dem og Gert, som kæmper for at bevare sin tro på eksperimentet.

Dansk drama, som er inspireret af virkelige hændelser...
ANNONCE
Olsen Banden i 3D animationsfilm

Mere behøves der vist ikke at siges, andet end at hele Danmark glæder sig!

 

Traileren her giver et lille indblik i biograffilmen, der har premiere d. 14. oktober, hvor Egon skal stjæle selveste H.C. Andersens fjerpen! Men mon ikke det går galt?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce