Connery

OL sølvmedaljevinder Mark O. Madsen dropper brydekarrieren og OL 2020: Det nye mål er UFC

"UFC er dér, hvor de bedste kæmper, og det er da afgjort et sted, hvor jeg gerne vil ind og konkurrere."

For en time siden annoncerede 33-årige Mark O. Madsen, at han indstiller brydekarrierien og dropper OL i 2020. 

Med sig i bagagen har han en sølvmedalje fra OL i Rio. En rekord som den første bryder nogensinde til at kvalificere sig til tredje OL i træk, og en række tidligere titler. 

Men det betyder ikke, at han går på pension. I stedet har han netop igangsat en storstilet satsning: Et karriereskift til MMA, og ultimativt aspirationen mod at komme til at kæmpe i UFC. 

"Jeg har gennem længere tid gået med drømme og ambitioner om MMA. Det har vokset sig større og større, og her i livet er det jo sådan, at der er en udløbsdato på nogle ting, som man er nødt til at gøre, før det er for sent,” siger Mark O. Madsen og fortsætter:

“Jeg elsker kampsport, og MMA er den ultimative udfordring, fordi den rummer så mange forskellige elementer af kampsport. Samtidig vil jeg gerne udvikle mig som menneske, og det tror jeg, at man gør bedst, hvis man har modet til at træde ud af sin comfort zone. Siden, jeg var seks år, har jeg dyrket brydning og er gået efter at blive én af verdens bedste. Nu skal jeg ud på en ny rejse og opbygge viden og erfaring inden for MMA, og det er en super privilegeret mulighed for mig."

ANNONCE
Mark O. Madsen - Foto: PR - OL sølvmedaljevinder Mark O. Madsen dropper brydekarrieren og OL 2020: Det nye mål er UFC Mark O. Madsen - Foto: PR

“UFC er dér, hvor de bedste kæmper, og det er da afgjort et sted, hvor jeg gerne vil ind og konkurrere. Men min ambition er i første omgang at blive så god, som jeg kan med mit potentiale. Hvis jeg så bliver god nok, så skal de store kampe nok komme,” fortæller han.

ANNONCE
Mark O. Madsen

Mark O. Madsen: 33 år, 177 centimeter høj, 77 kilo. 

Mark O. Madsen gjorde comeback i MMA tilbage i januar i år, hvor det blot tog ham 28 sekunder at gøre det af med Matthias Freyschuss ved MMA Galla i Nykøbing Falster. Inden da stiftede falstringen bekendtskab med sporten tilbage i 2013 og 2014, hvor han fik to kampe mod henholdsvis tyske Philipp Henze og engelske Chay Ingram, begge gik han fra som sejrsherre.

Mark kæmper sin næste MMA-kamp til Danish MMA Night i Brøndby Hallen den 9. Juni 2018. Kampen vil blive vist på TV3+ og Viaplay.

Fotos: PR Viaplay

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt