Connery

Ønskeseddel online

Den nemme adgang til en ønskeseddel

P R E S S E M E D D E L E L S E:

Huskgaven.dk er en ny og gratis online service, hvor man kan holde styr på sin ønskeseddel. Siden tilbyder også en sektion med inspiration til ønsker og gaveidéer.
Ønskeseddel online
I enkle trin oprettes ønskesedlen, som herefter kan sendes til venner og familie.
Ønskesedlen vil efterfølgende altid være opdateret, når modtagerne går ind og kigger - også når et nyt ønske er blevet tilføjet.
Modtagerne kan endda markere, at de har købt et ønske, så andre ikke køber samme gave. Denne information kan afsenderen naturligvis ikke se.

Service til den brede målgruppe
Gennem flere år har de to ophavsmænd til siden haft svært ved at finde på ønsker, og da ønskesedlen fra sidste mærkedag igen var forsvundet i papirstakken, blev idéen om en online ønskeseddel hurtigt skabt.

"Vi valgte fra starten at fokusere på en brugervenlig og meget enkel side, så vi også kan få fat i dem, der måske ikke bruger nettet så meget. Vores service er lige brugbar, om man er ung eller gammel, mand eller kvinde", fortæller Anders Leby, den ene halvdel af makkerparret bag portalen.

huskgaven.dk kan benyttes til alle former for mærkedage: Jul, fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum, housewarming, studenterfesten eller andre mærkedage, hvor der er ønsker og gaver involveret.

"Undervejs fik vi mange gode kommentarer fra venner og bekendte, og da vi blev spurgt, om vi ikke kunne lave en funktion, så man kunne markere, hvad man havde købt, gik vi straks i gang. Denne løsning skulle gerne minimere antallet af dobbeltgaver", beretter Kenneth Bon, som udgør den anden halvdel af makkerparret.

Projektet drives på ren hobbybasis, og visionen er at lave en gratis, let og overskuelig ønskeseddelløsning til en bred målgruppe.

Nu skal man ikke længere huske på at rette i et gammelt dokument og gensende e-mails med opdaterede ønsker flere gange - det hele kan klares online.
ANNONCE
Ønskeseddel online
Del

Seneste nyt

Annonce