Connery

Øltønden fra himlen.

Fordi øl smager bedre når du selv laver det.

Du kan lige så godt indrømme det. Lige siden du fik dun på, rundt omkring på kroppen, har du ønsket dig din egen ølautomat til festerne? Ideen om hjemmebaren med ølhane er bare så fed, at enhver dreng med respekt for sig selv ønsker sig sådan en, så man kan begynde at tage penge af vennerne for nyskænket øl.
ANNONCE
Øltønden fra himlen.
Det kan godt være at du er blevet lidt ældre nu, og det kan også godt være at du allerede har haft en hjemme på værelset. Men intet slår at have sin egen hjemmebar med øltønde, hvori du brygger din egen øl! Og så er det endda nemt.

Det er ikke mere besværligt end at du fylder vand på tønden, smider et brev krydderier i og venter 7-10 dage. Så har du øl lige til at hive ud af apperatet. Og det gør du selvfølgelig på den ølhane der allerede sidder på tønden. Det er sgu da smart!
ANNONCE
Øltønden fra himlen.
En anden måde at gøre det på, er ved at få fat i et hjemmebryggeri med tilhørende flaskefylde-anordning, så du nemt får din egen øl ned på flaske, uden at spilde en dråbe af det.

Priserne er absolut ikke høje, og render fra 89$ for den billigste øltønde, til 132$ for det dyreste hjemmebryggeri med fyldeanordning og 6 flasker. Det eneste der så er at tænke på, er de mange krydderiblandinger der er at vælge imellem. Men de er jo desværre ikke gratis.

Det bliver sgu da ikke bedre end det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce