Connery

Ølfestival 2008

Britiske bryggerier strømmer til Danmark.

De tæt ved 100 danske bryggerier fra hele landet, der deltager i European Beer Festival på Carlsberg grunden i Valby, får kamp til stregen om festivalgæsternes gunst. Ikke mindre end 21 britiske bryggerier har nemlig meldt deres ankomst. Og det er første gang et så stort antal bryggerier fra øllets hjemland besøger en festival udenfor de britiske øer.
ANNONCE
Ølfestival 2008
Der er lagt op til folkefest og feinschmeckeri når Danske Ølentusiaster åbner dørene til European Beer Festival i Valby i dagene 12., 13. og 14. september. Listen af deltagende bryggerier er nu langt over hundrede forskellige bryggerier, mens det totale udbud af forskellige øl for længst har rundet det imponerende tal af 2000.

For festivalchef Marttin Stuart Nielsen er det en stor glæde, at de udenlandske bryggerier har taget så godt imod invitationen om deltagelse i det, der bliver Europas største ølfestival.

"Det er meget imponerede så stor opbakning vi har fået fra udlandet. I særdeleshed fra de britiske øer der sender det største antal bryggerier nogensinde til en festival uden for Storbritanniens grænser. Men også Belgiske, Tjekkiske, Canadiske, Japanske, Italienske og til eksempelvis Færøske bryggerier er repræsenteret og vi glæder os enormt til at åbne dørene for publikum" siger Marttin Stuart Nielsen.

Det endelige antal bryggerier kendes først i slutningen af august, så det totale overblik bliver øjensynligt endnu mere imponerende end det allerede er.

"Vi er selvfølgelig først rigtig glade når ølfestivalen er veloverstået og en masse mennesker fra hele landet har haft en god oplevelses i øllets univers. Men jeg vil alligevel tillade mig selv at klappe hele holdet bag festivalen lidt på skuldrene, for det er i både dansk og europæisk målestok en imponerende deltagerliste vi allerede nu kan fremvise. Og jeg håber rigtig mange mennesker vil lade deres smagsløg forfører de mange tusinde øl man kan smage på i løbet af de tredages ølfest." siger Marttin Stuart Nielsen.

Læserservice:
European Beer Festival åbner d. 12. september kl. 15.00 
mere info på http://www.beerfestival.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce