Drinkopskrifter

Øldrinks: Campbajer

Barchefens fyraftensøl

Øldrinks: Campbajer
Mikkel M. Vermeulen
Af Mikkel M. Vermeulen 27. marts 2015
1180178

Det er ikke altid, at det skal være en videnskab at lave en god drink. Derfor er fredagens forslag også helt simpelt og nede på jorden. 

Campbajeren er "udviklet" af Nick Kobbernagel, barchef på Ruby.

Fremgangsmåde: Hæld en iskold pilsner (fx Tuborg eller Carlsberg) op i et glas og suppler med et skvæt Campari efter smag.

”Det lyder måske som en utraditionel sammensætning, men det virker”, fortæller Nick Kobbernagel.

Sådan laver du vindercocktailen fra Danmarks bedste bartender 2022

Læs også: Sådan laver du vindercocktailen fra Danmarks bedste bartender 2022

Skagerrak Gin: Danmarks nye dry gin

Læs også: Skagerrak Gin: Danmarks nye dry gin

Drinkopskrifter

Se flere artikler