Connery

Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

En håndfuld kolde til en kold måned?

Juletiden nærmer sig og mens de fleste tyer til chokolade, varm kakao og konfekt til at varme sjælen - så finder man altså også sjæleterapi i flydende form i det store udvalg af øl-julekalendere! 

En kalenderform der har vundet mere og mere indpas hos danskerne, hvor man enten kan få en række special-øl skræddersyet til kalenderen eller årstiden - eller 'blot' får et favorabelt ensemble af et bestemt bryggeris unikke kreationer.

Der er noget for enhver smag - hvad enten du er til lyse øl og frugtige IPA'er eller elsker en nattedunkel Imperial Stout eller en heftig Barley Wine.

Vi har traditionen tro sat fokus på årets øljulekalendere - et kærlighedsbarn affødt af vores årlige julekalender-guide - og herunder kan du se et udpluk af nogle af de skønneste øl-julekalendere i 2023!

ANNONCE
Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

To Øl

Bryggeriet To Øl har været nogen, man skulle holde med i mange år - de er førende på mange nye, innovative smage samt en engageret og legesyg tilgang til deres bryg. Der er en knivskarp kvalitetslinje, som gennemsyrer alle deres produkter - også på de vovede kreationer! Masser af friske, hippe smage og stort fokus på simple designs med dyb smag. Igen i år er deres julekalender en øjesten på drikkefronten i december - hver eneste dag op til juleaften får man en ny variant, som spænder over alt fra deres tørstslukkende Nissejuice til de mere tunge stout og DIPA-lignende størrelser. Julekalenderen er en af de julekalendere på markedet, som giver dig størst variation!

Pris: 895 kroner

ANNONCE
Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

Amager Bryghus

Igen i år har et af markedets helt legesyge bryggerier lanceret deres underskønne julekalendere. Her har de linet en stærk samling op til juletiden med 24 forskellige øl hver dag op til jul - og det er vel at mærke nye øl, som ikke er blevet introduceret i julekalenderen tidligere. Så gengangere får stadig en på opleveren! Deres brede sortiment byder på alt fra Imperial Stouts til læskende IPA’er og mens du nyder en velskænket 44 cl dåse fra kalenderen, kan du nyde synet af deres ikoniske tegnestil med finurlige animationsfigurer og spændende fortællinger på bagsiden - det er altid en helhedsoplevelse med en øl fra Amager Bryghus i hånden!

Pris: 1095 kroner

ANNONCE
Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

Alkoholfri Butik

Alkoholfri øl vinder mere og mere indpas på markedet - og med god grund. Ikke bare fordi, at folk begynder at tænke mere i sundhed og velvære, men også det simple faktum - nu smager alkoholfri øl ikke længere dårligt! Når man i utallige år har haft nogle knap så mindeværdige ølflasker på bagerste hylde at supplere med til alkohol-hylden, så kan det være svært at overtale forbrugeren - men nu er der fokus på, hvordan man får dybde, karakter og masser af smag på alkoholfri brygninger. Og her kommer de gode folk hos Alkoholfri Butik dig til undsætning og sammensætter en julekalender med 24 forskellige non alcohol-øl til juletiden - et studie i mulighederne for alkoholfri smagsoplevelser fra nær og fjern!

Pris: 799 kroner

ANNONCE
Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

Craftmakers Collective

De gode folk hos Craft Makers Collective har videreført ånden fra Natholdets Julekalender med deres egen julekalender i år i samarbejde med Skuldborg Bryghus. Her har de traditionen tro fundet unikke specialøl fra 19 forskellige danske bryghuse i landet, samt 4 øl nøje udvalgt fra Skuldborg Bryghus - samt en unik limiteret juleøl brygget dedikeret til julekalenderen! Det perfekte øl-eventyr til december, hvor man fra hjemmets trygge rammer kan begive sig ud i det danske øl-landskab med fokus på små, spændende, nysgerrige og velsmagende bryg. Udvalget spreder sig fra bryggerier i hele landet med stor variation i lyse og mørke øl - skal du med på øl-eventyr i Danmark?

Pris: 799 kroner

ANNONCE
Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

Thisted Bryghus

Det skønne bryghus i Thisted har år efter år cementeret sig selv som en af de mest pålidelige bryggerier på smagsoplevelsen - de står bag et utal af ikoniske klassikere såsom Limfjordsporteren og Porse Guld. Og traditionen tro kan man i den søde juletid fordybe sig i deres favorable sortiment af spændende smage. Perfekt til julefrokosten, gode til måltider og med stor variation - alt fra finurlige IPA’er til tunge julebryg med en fed streg under smagfuld dybde. En nærmest selvskrevet øloplevelse til julefrokost-sæsonen!

Pris: 375 kroner

ANNONCE
Øl julekalender 2023: Her er de lækreste øl-julekalendere til december

Kalea

Igen i år har tyske Kalea fundet godteposen frem med nogle af de lækreste øl i det tyske landskab. En skønherlig julekalender med titlen 'Bad Santa' spreder julestemning fra første december og hele vejen til jul - hver dag er der en ny slags øl, der agerer en slags øl-GPS til nogle af de mest smagfulde, unikke og ofte ukendte ølbryggerier i det tyske landskab. Der er mørke og lyse øl iblandt og stor variation i både type, men også måden bryggeriet designer flaskerne og smagen. En lyn-håndbog til tysk øl med stor velsmag!

Pris: 370 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce