Connery

Øg din boligs værdi med billige vinduer

Vi lever i en tid, hvor klimadebatter og miljø fylder mere og mere. Også vores boliger er energimærkede, og faktisk siger mange, at energimærket er en afgørende faktor, når de skal købe ny bolig. Derfor kan der være gode penge at hente ved at energioptimere sin bolig med nye vinduer – og det behøver ikke være dyrt.

Billige vinduer er mere end deres vægt værd

Selv nye billige vinduer er nu om dage bedre end gamle dyrere vinduer. De er bedre til at holde på varmen, holde støj ude og ofte også sværere at bryde op. Men som det er med alt, så bliver også vinduer billigere med tiden – også selvom de objektivt bliver bedre.
At udskifte sine vinduer er en relativt simpel optimering man kan foretage i sin bolig, men uden tvivl en af dem, der er mest mærkbar. Dels fordi gamle vinduer ofte er lidt utætte, og man således opnår et bedre indeklima i sin bolig, men også fordi nye vinduer kan ændre udtrykket af en bolig fuldstændigt.

Style din bolig med nye billige vinduer

Hvis du bor i lejlighed, kan der være restriktioner i forhold til, hvad du må og ikke må i forhold til facadeændringer. Det skal du selvfølgelig undersøge inden du kaster dig ud i et skift af dine vinduer. Men hvis du bor i hus – eller gerne vil det på et tidspunkt – så er der som udgangspunkt ingen stopklodser i forhold til, hvad du gerne vil gøre med dine facader. 

Panoramavinduer

Naturligvis kan man altid skifte vinduer, der passer i størrelsen til de nuværende. Det er klart den hurtigste, nemmeste og billigste måde, at få nye vinduer på, da du således ”bare” skal skifte ruderne, men kan lade alt, der hedder karme og sprosser være som de er. Men hvis du har mod på det, kan panoramavinduer virkelig ændre din bolig radikalt. Specielt ældre huse, der ofte er lidt mørke indenfor, kan få nyt liv med panoramavinduer. Det er som sagt ikke noget man bare lige gør, og medmindre du har hænderne skruet mere end almindeligt godt på, skal du formentlig hyre nogen til at gøre dette for dig.

Bondehusvinduer

En anden type vinduer, er bondehusvinduer. De er på mange måder den diametrale modsætning af panoramavinduerne. Bondehusvinduer har nemlig masser af sprosser, og ser derfor ud som mange små ruder i et stort vindue. Men hvis man kan lide den lidt landlige stil, kan bondehusvinduer være en nem og omkostningsvenlig måde, at opnå dette udtryk på.

Indbrudssikre vinduer

Det kan også være, at du er fint tilfreds med udtrykket af din bolig, men gerne vil gøre den mere sikker. Det kan du gøre med indbrudssikre vinduer. En indbrudssikker rude er markant stærkere end en almindelig og karmene er ofte stålarmeret, hvilket gør dem ekstremt svære at bryde op. Typisk bruger en indbrudstyv mindre end ét minut på at bryde ind i et hjem, men hvis udfordringen er for svær, vil tyven også ofte opgive og lade dit hjem være i fred.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt