Connery

Obduktion viser, at Rich Piana sniffede pre-workout som 'kokain'

Heftige dagsrutiner for en mand, der tog steroider i mere end 30 år.

Tilbage i august mistede vi en af de mere kontroversielle bodybuildere, Rich Piana, som 46-årig kollapsede i sin lejlighed under en klipning og røg i en koma - han døde 18 dage efter. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at Piana tog steroider big time - det var han, nærmest som en af de eneste, fuld ud ærlig omkring, og det har selvfølgelig sine konsekvenser for kroppen. Specielt når man har taget steroider i 27 år. 

En obduktionsrapport viser, at Piana blandt andet tog sin pre-workout som 'baner af kokain', og hele 20 flasker steroider samt en ubenævnt pose hvid pulver blev fundet i hans lejlighed. 

Pre-workouten var under navnet Lemon Lime CON-CRET pre-workout, som reklamerer med store mængder ren kreatin og koffein-boosters, som skulle stimulere muskelvækst. 

Selve dødsårsagen var en voldsom hjertesygdom, og at hans lever blant andet var dobbelt størrelse af, hvad en mand i hans aldersklasse bør have. 

ANNONCE
Obduktion viser, at Rich Piana sniffede pre-workout som 'kokain'
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt