Connery

Oasis er tilbage

Nyt album på vej, første single til september...

Wonderwall, So sally can wait og Champagne Supernova... Du husker dem måske, og hvis ikke, må du på din foretrukne downloadshop omgående. Det er selvfølgelig Oasis der er tale om. Oasis vender  stærkt tilbage senere på året med nyt album og deres syvende studie-album i rækken.
ANNONCE
Oasis er tilbage
Singlen, "Shock Of The Lightning" udgives den 29. september og albummet, "Dig Out Your Soul" følger i oktober, det er Oasis første nye materiale siden sidste års "Lord Don't Slow Me Down", taget fra Road Movie filmen af samme navn.
 
"Dig Out Your Soul" er Indspillet på Abbey Road og mixet i Los Angeles og alle fire medlemmer bidrager endnu en gang med numre, men indspilningerne markerer også en ny strategi for bandet, som Noel beskriver:
 
"Jeg ønskede at skrive musik, der havde et groove og ikke bare sange, der fulgte det traditionelle mønster med vers, omkvæd og mellemspil. Jeg ønskede en lyd, som var mere hypnotisk og med mere drive. Sange, der ville tiltrække på en anden måde. Sange, som man måske ville være nødt til at tage stilling til og føle. "
 
Den første single er stadig umiskendeligt Oasis, en typisk Noel skrevet sang og Liam's velkendte stemme i forgrunden der understreger deres særlige brand af fingeren i stikket rock 'n' roll.
ANNONCE
Oasis er tilbage
"Shock Of The Lightning" kan meget vel repræsentere den mest genkendelige Oasis sang på albummet, men igen, den nye strategi på "Dig Out Your Soul" var til stede på singlen som Noel forklarer:
 
Hvis "Shock Of The Lightning" lyder umiddelbar og overbevisende, er det fordi den var skrevet lyn hurtigt. Og indspillet lyn hurtigt. "Shock af The Lightning" er dybest set den oprindelige demo. Og det har bevaret energien på nummeret. Og der har meget at sige tror jeg. Den første gang du indspiller noget er altid den bedste. "
                      
Trackliste for det kommende Oasis album "Dig Out Your Soul": 
.                     Bag It Up
.                     The Turning
.                     Waiting For The Rapture
.                     The Shock Of The Lightning
.                     I'm Outta Time
.                     (Get Off Your) High Horse Lady
.                     Falling Down
.                     To Be Where There's Life
.                     Ain't Got Nothin'
.                     The Nature of Reality
.                     Soldier On
 
Første single "The Shock Of The Lightning" udsendes den 29. september
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce