Connery

Nyt Warcraft mobilspil lanceres i Danmark som et af de første steder

Strategispillet Warcraft Rumble ruller snart ud på danske smartphones

Hos spilstudiet Blizzard går det hurtigere og hurtigere, fra annoncering af spil til udgivelse - i hvert fald når det gælder de mobile af slagsen, der fylder stadig mere og mere hos udgiverne. 

I foråret 2022 kunne Blizzard annoncere et nyt spil i Warcraft-franchiset: Det mobile Warcraft Arclight Rumble. En ret stor ting, fordi det er det første nye spil i franchiset, siden multiplatformskortspillet Hearthstone, der udkom i 2014. 

Siden annonceringen har det kommende action-strategi-mobilspil gennemgået flere ændringer og testrunder, og med det endelige navn 'Warcraft Rumble', er spillet nu klar til lancering for både iPhone- og Android-brugere. 

For nyligt annoncerede Blizzard Entertainment, at det nye mobilspil er færdig med betatest, og kommer til at blive udrullet løbende, mens de endelige bugs bliver udryddet. 

I meldingen lød det, at Filippinerne er det første land, der får spillet tilgængeligt - men det bliver hurtigt fulgt op med en udrulning af spillet i Norden, herunder Danmark, som en af de allerførste steder, hvor spillet bliver officielt tilgængeligt. 

Hvornår præcist det bliver, er der ikke blevet sagt noget om - men spillet kan nu pre-installeres fra de respektive app-stores. 

ANNONCE
Warcraft Rumble - tidlig gameplay trailer
Del

Seneste nyt