Connery

Nyt Sony-kamera på gaden fra midten af november

Sony introducerer det nye spejlløse full-frame-kamera, a7R med hele 36,4 megapixels, NFC og indbygget Wi-fi.

Nyt Sony-kamera på gaden fra midten af november
Nyt Sony-kamera på gaden fra midten af november
I midt november vil det være muligt at kunne få fingrene i Sonys nye satsning på kamerafronten, Sony a7R. Kameraet byder på en ny Exmor CMOS-sensor som giver den højeste billedkvalitet set i et kamera, med hele 36,4 megapixels.

Udover den høje kvalitet, præsenterer kameraet også en funktion som Fast Intelligent, som giver dig hele 46 forskellige funktioner, betjent af 9 forskellige knapper, til at indstille dit autofokus når det skal gå hurtigt, være præcist og, selvfølgelig, i fokus.
ANNONCE
playstationforum.dk - Nyt Sony-kamera på gaden fra midten af november playstationforum.dk
Med de nye teknologier indenfor tv-verdenen, får vi nu også muligheden for at tilslutte kameraet et 4k-tv (4x fuld HD-tv) og dermed se billederne på en skærm der kan vise alle de detaljer som kameraet har fanget.
Den præinstallerede applikation Smart Remote Control, tillader brugeren at styre kameraet fra sin smartphone, hvilket ofte er ideelt i forbindelse med gruppebilleder eller selvportrætter. Med NFC (near field communication) bliver det også muligt at dele dine billeder, og så snart de tages, sendes de direkte til din telefon.
ANNONCE
Nyt Sony-kamera på gaden fra midten af november
Til kameraet har Sony også lavet 5 full-frame objektiver med hvert sit formål alt efter hvilken fotograf der appelleres til. Vejledende udsalgspris for kamerahuset alene er kr. 17.700,- og forventes som sagt på gaden i midten af november.
Del

Seneste nyt

Annonce