Connery

Nyt realityshow: Mafia Madammer

‘Mafia Madammer’ følger fire kvinder fra Staten Island ved New York City hvor de lever et forstadsliv lidt udover det sædvanlige

Nyt realityshow: Mafia Madammer
Jaja, vi ved godt at TLC er en kanal for kvinder, men nu kommer der et program som snuser til "Mafia Madammerne" og det ser faktisk interessant ud.

‘Mafia Madammer’ følger fire kvinder, Renee Graziano, Karen Gravano,  Drita D’avanzo  og Carla Facciolo fra Staten Island ved New York City, hvor de lever et forstadsliv lidt udover det sædvanlige.

Kvinderne er koner til - og døtre af mænd, der sidder inde for at have begået en lang række gangsterrelaterede forbrydelser, og den slags reality tv lyder faktisk fedt!

Programmet kan du følge med i hver mandag fra d. 5/3 kl. 21:00  på TLC.
ANNONCE
Nyt realityshow: Mafia Madammer

Drita D'avanzo

Drita D’avanzo kom oprindeligt fra en konservativ, albansk familie, men valgte at bryde med familien og gifte sig med en italiensk mafiaprins. Manden sidder nu i fængsel for anden gang efter at have røvet en bank, så Drita er alenemor for parrets to døtre. Drita kæmper med næb og kløer for hendes børn, og står nogen i vejen for nogen hendes nærmeste, bliver det værst for dem selv. Dog er hun langsomt kommet frem til den konklusion, at hun og pigerne måske er bedre tjent uden den kriminelle ægtemand. Men kan hun tillade sig at forlade ham, mens han stadig sidder i fængsel ?
ANNONCE
Nyt realityshow: Mafia Madammer

Karen Gravano

Karen Gravano var kun 19 år gammel, da hendes far, Sammy ”The Bull” Gravano, vendte New Yorks mafia-verden ryggen for i stedet at hjælpe regeringen med at optrævle den kriminelle gangsterverden, han tidligere var en del af. Faderens handlinger gjorde, at hele familien måtte flygte for den hverdag, de havde opbygget på Staten Island. Før første gang i mange år er Karen nu vendt tilbage til det miljø, hun indirekte blev bandlyst fra som ung. Hun prøver at starte forfra og genopbygge de relationer, familien mistede for mange år siden.

 

 

ANNONCE
Nyt realityshow: Mafia Madammer

Carla Facciolo

Carla Facciolo voksede op som datter af en af de mest kendte mafiabosser I New York. Faderen tilbragte det meste af hendes barndom i fængsel, hvilket medvirkede til, at Carla som voksen har gjort alt for, at hendes børn ikke selv skulle opleve det samme. På trods af hendes anstrengelser endte det alligevel med, at Carlas mand havnede i fængsel i 8 år for bedrageri. Hun holder dog mandens fængselsstraf hemmelig for deres tvillingedøtre, da hun mener, de er for små til at få sandheden at vide. Imens manden sidder inde, beslutter hun sig desuden for at forlade ham og klare sig på egen hånd. Men er hun overhovedet i stand til det?

 

ANNONCE
Nyt realityshow: Mafia Madammer

Renee Graziano

Renee Graziano er vokset op i sus og dus som datter af den berygtede gangsterbaron, Anthony Graziano. Hun har selv fået sønnen, AJ, og  prøver nu at gøre alt for, at han skal have en god barndom og blive en velopdragen, ung mand. Der er dog en del udfordringer forbundet med at opfostre en søn i det miljø, Renne færdes. Ikke nok med at hendes far er en del af New Yorks hardcore mafia, hendes eksmand, AJs far, sidder samtidig i fængsel og udgør ikke et særligt godt forbillede for sønnen. For hvordan forener man god børneopdragelse og en kriminel omgangskreds?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce