Connery

Nyt læk afslører det mulige design af Samsung Galaxy Note 8

Dual-Cam på næste generation Galaxy Note?

Vi hopper ikke altid med på spekulative lækkede smartphone billeder, men når det kommer til Samsung Note 8, gør vi en lille undtagelse. 

Nummer 1, fordi disse lækkede billeder kommer fra den ekstraordinære lækker og mobiljournalist Evan Blass, og nummer 2: Fordi netop Galaxy Note 8, er en ekstra interessant mobil. Der er et par forskellige design-muligheder der florerer, men det første i galleriet, virker til at være meget meget tæt, på det vi kan forvente fra Samsung.

Samsung Galaxy Note 8, er så interessant, fordi det er den direkte efterfølger til Note 7 - Mobilen der i et halvt års tid, gjorde Samsung synonym for eksploderende mobilbatterier, og samtidig lærte alle flyselskaber at udtale deres navn. 

Derfor er det også en retfærdiggjort opmærksomhed, der lige for tiden hviler på Samsung. Mobilproducenten har leveret et fantastisk job med Samsung Galaxy S8, og de skulle meget gerne ramme samme noter igen, med den kommende Note. 

ANNONCE

Som det ses på billederne, forventes det at Note 8 fortsætter samme rammedesign som S8, med et display der går næsten helt til kanterne. Derudover ser det ud til at Samsung kunne finde på at implementere dual-lens kamera. 

Det nye kamera forventes at have en 'Super Night Shot' funktion, en dybde-applikation til 3D-funktioner og refokusering og HDR. 

ANNONCE
Nyt læk afslører det mulige design af Samsung Galaxy Note 8

Den nye Note 8 forventes at blive endelig afsløret under en live unboxing session, i New York, den 23. august. 

Del

Seneste nyt