Connery

Nyt glas eller reparation af din iPhone 4s, 4 eller 3gs?

Ligner din iPhone et stykke brugt isenkram, har du brug for at få udført en reparation af din iPhone? Følg guiden her, spar penge... Ikke nødvendigvis tid!

Nyt glas eller reparation af din iPhone 4s, 4 eller 3gs?
Først gælder det om at tage stilling til, om det kan betale sig at reparere, eller få den repareret ude i byen. Er det en lille skramme i skærmen, eller er der kun et lille hjørne af skærmen, som er intakt?

Mange butikker og Apple selv, tager typisk meget høje takster for, at lave en reparation af din iPhone. Ved indsendelse til reparation hos Apple, er der også en ekstra ting, du skal være opmærksom på.
ANNONCE
http://www.cio.com/article/656322/The_Case_of_Apple_s_Mystery_Screw - Nyt glas eller reparation af din iPhone 4s, 4 eller 3gs? http://www.cio.com/article/656322/The_Case_of_Apple_s_Mystery_Screw
Apple har, ved deres iPhone 4 introduceret en helt ny slags skrue. Pentalobular skruen. Hvis du sender din iPhone, eller et andet Apple produkt ind til service, så har apple-teknikere fået udleveret en masse Pentalobular-skruetrækkere. Dem bruger de til at ersttatte alle dine skruer. Det er noget lort, for så kan du ikke skille den i atomer mere.
ANNONCE
Har du derimod været kløgtig nok, til at beholde dit produkt hjemme, er der stadig en vej ud. Mange små virksomheder tilbyder i dag, at erstatte din skærm, dit LCD-display ja selv bagklappen. Bor du i Sønderjylland kan du kontakte ”iPhone værkstedet” som er en lille enkelt-mands virksomhed.

Men der findes flere alternativer. Har du modet og lysten til selv at skifte din skærm, så er mulighederne mange.

På hjemmesiden Dealextreme, findes det her sæt. Det er et ”skil-din-iPhone-ad”-sæt, og som kan gøre processen langt lettere. Det fåes for under 15 kr.!! Fragten er gratis, så det kan sagtens betale sig (hvem sagde fuck Post Danmark?). Sørg dog for, at bestille det i små portioner hvis du bestiller flere ting. Du vil ikke risikere, det bliver taget i tolden og tillagt moms.

På siden ifixit.com kan du få en magnet, som hedder Screwmat til 20$. Investeringen i at have overblik over dine skruer, skal ikke undervurderes. Det er dog ikke et nødvendigt stykke gear.

Til selve LCD-displayet vil jeg råde dig til at besøge mytrendyphone.dk. Her finder du et univers af forskellige udvalg til alle mulige forskellige slags telefoner.

Få et glas og ramme til fronten på din iPhone, kig her
Er der tale om displayet, altså selve skærmen, skal du kigge her
ANNONCE

Sådan kommer du i gang:

Her er en hurtig guide til, hvordan du nemt kommer i gang med indgrebet. Det er baseret på screwmat, men burde give dig et godt indblik i proceduren.

Held og lykke!
Tag selv ind og kig på siden for meget mere.
Mangler du en hurtig guide til hvordan det hele skal gøres, så kig med her
(Du kan roligt spole frem til 0:40 og skippe reklamer -.-)
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/iNM90pb-Xwk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce