Connery

Nyt fra danske Jomi Massage

Fremragende dansk dekadence på engelsksprogede Jomi Massage’s From Where No One Belongs.

5 ud af 6 stjerner
Nyt fra danske Jomi Massage
Danske Jomi Massage følger op på debutalbummet Aloud fra 2004 med den fremragende From Where No One Belongs (Mornigside Records/Playground Music).

Jomi Massage er musikeren Signe Høirups Wille-Jørgensens alter ego. Man kender SHWJ fra Murmur og Speaker Bite Me. Begge markante, kreative støjrockere på den danske alternative scene i 90"erne.

SHWJ er en travl og produktiv kvinde. Ud over Jomi Massage-projektet, har hun arbejdet med på Nikolaj Nørlunds Andersens Drømme. Hun har skrevet en koncert til DR"s Big Band og arbejder aktuelt på sine dansksprogede sange, der får premiere senere i år.

Kan man lide PJ Harvey blandet med lidt Bjørk og Kate Bush, støj, minimalisme, dramatik og overlegen coolness, så er From Where No One Belongs et must i pladesamlingen.

Jomi Massage står for, en på samme tid skrøbelig, minimalistisk stil med lidt klaver og guitarstrummen og så støjende, skarpe, skramlede rocknumre med attitude. Virkeligt lækkert.

SHWJ er et spændende bekendtskab og bliver med rette af mange betegnet som dekadent støjdronning af Danmark. Hail to the queen.

Jeg anbefaler hende varmt til dem der vil prøve noget andet end mainstream.

Jomi Massage" From Where No One Belongs er ude i butikkerne nu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce