Connery

Nyt FIFA 20 udkommer i efteråret 2019

Det er populært at spille FIFA og andre computerspil, hvor sport er omdrejningspunktet. Enhver, der spiller FIFA, ved, at når først kampen er i gang, er der ikke meget andet, der tæller. Det kan være en befrielse at tage en pause fra dagligdagen og hoppe ind i det virtuelle univers, hvor kun en sejr tæller! Væbnet med controlleren i hånden, kan du konkurrence mod dine venner eller tilfældige fremmede FIFA-entusiaster. Du kan spille offline såvel som online alt efter, hvad du foretrækker og afhængig af, om du har internetforbindelse. 

Heldigvis er der for FIFA-elskere rigtig godt nyt. Allerede i efteråret udkommer det nye FIFA 20. Der bliver rift om det nye spil, så det kan godt betale sig at lægge billet ind, hvis du ønsker at være med fra starten. Og hvem vil ikke gerne komme godt fra start? Det er lidt ærgerligt at starte sæsonen med at halte bagefter vennerne!

For nogle er FIFA en uforståelig verden, og det  kan være helt umuligt at forklare sin kæreste, hvorfor spillet er så godt og spændende. Men der er mange gode grunde til at elske FIFA: 

  • Der er først og fremmest sammenholdet, som du kan skabe med dine venner, når I konkurrerer, mens i samtidig kan tale sammen om spillet. 
  • Der er strategien og taktikken i selve spillet. Det hele skal gå op i en højere enhed, så dine spillere kan præstere. 
  • Der er teknikken, som handler om dine færdigheder på knapperne og dine spilleres evner på banen! 
  • Og så alt det uden om banen, der skal holdes styr på – blandt andet holdsammensætningen og turneringerne.
ANNONCE

Kort sagt handler FIFA om meget mere end blot at sidde med en controller i hånden.  Det er vi mange, der kan blive enige om! Se mere på JoyBuggy.dk, hvor du også kan forudbestille dit nye FIFA 20. 

Del

Seneste nyt

Annonce