Connery

Nyt dansk urmærke vil kombinere kvalitet og stil i et fornuftigt prisleje

Kanske Denmark Watches

Tiden er det vigtigste vi har, og der er mange måder at gribe den an på. Personligt mener jeg, at et armbåndsur er et solidt værktøj, der både tjener manden og udtrykket.

Kanske er et nyt brand på urmarkedet, og det danske urfirma har sin egen måde at angribe markedet på.

ANNONCE
Nyt dansk urmærke vil kombinere kvalitet og stil i et fornuftigt prisleje

Bag brandet står to kreative herrer: Arne Leivsgard og Dann Thorleifsson. Med en baggrund i design og marketing, har de to partnere haft en utraditionel, men dog visionær tilgang, til et meget traditionspræget marked.

Målet er at kunne skabe et produkt der kombinerer muligheden for at erhverve sig et trendy ur med klassiske træk, og en god, holdbar brugskvalitet. En svær balancegang, især fordi man typisk ser en skarp opdeling mellem modeure/dresswatches og høj kvalitet/craftmanship.

Dann og Arne har designet uret fra bunden, hvorefter de har opsat en produktion med kvalitetsdele og materialer.

Hvis man har haft samme urhistorie som undertegnede, giver det god mening. Jeg købte i mine teenageår ure der så fede ud, ure passede her og nu. Til en lav pris med ditto levetid. På de senere år har jeg skruet lidt mere op for de fine fornemmelser - problemet er bare, at jeg stadig gerne vil skifte ur efter lejlighed og påklædning - og der løber det hurtigt op, hvis man kigger mekanik og håndværk. Her kommer et ur som Kanske ind.

For totusinde kroner får man nemlig et ur, der følger tidens trend og som gerne vil holde flere år. Lad os kigge nærmere på produktet. 

ANNONCE
Nyt dansk urmærke vil kombinere kvalitet og stil i et fornuftigt prisleje

Kanske Occam's Razor

Occam's Razor formår med et godt nik til den gamle barbérkniv, at opnå meget, med lidt. Uret gør sit indtryk ved hjælp af rene, simple linjer, et lille skud farve og en lækker læderrem. Urværket er hentet ind fra schweiziske RONDA, og er et tre-øjet Quartz chronografværk med dato. Der er selvsagt ikke plads til mekanik i dette prisleje, men det ved man(d) godt. 

Urkassen måler 45 mm i diameter og 11 mm i dybden, og har en matsort lakering. På nuværende tidspunkt kommer det i fire farvevarianter: Blå, gul, hvid og guld. 

ANNONCE
Kanske Denmark

Hop ind og læs mere om de flotte ure på kanskedenmark.com

Og følg gutternes tidsrejse på Facebook: Kanske

Del

Seneste nyt