Connery

"Nystalgi" i Lydbilledet: JBL Authentics Mixer Retrodesign med Cutting-Edge Teknologi

Multiroomhøjttalere med et markant design!

"Hvordan dit hjem ser ud siger meget, men hvordan det lyder siger endnu mere," proklamerer JBL, mens de løfter sløret for deres nyeste højttalerserie, JBL Authentics. Serien lover at kombinere det bedste fra to verdener: nostalgi og innovation. Dette er særligt relevant i en tid, hvor "nystalgi" er det nye sort, ifølge Carsten Olesen, President for Consumer Audio hos HARMAN.

Retro møder moderne teknologi

JBL Authentics byder på en række højttalere, der emmer af både retrodesign og nutidige teknologiske landvindinger. Authentics 500, seriens flagskib, kommer udstyret med tre 1" diskanthøjttalere og tre 2,75" mellemtone bashøjttalere. Den massive 6,5" nedadgående subwoofer sikrer, at ingen toner går tabt. Derudover skaber en 3.1-kanals lyd og Dolby Atmos en multidimensionel lydoplevelse, som ifølge JBL kan omslutte dit hjem i lyd.

ANNONCE
JBL Authentics - "Nystalgi" i Lydbilledet: JBL Authentics Mixer Retrodesign med Cutting-Edge Teknologi JBL Authentics

Grønne ambitioner

Men det stopper ikke der. Serien er designet med øje for bæredygtighed. JBL Authentics er fremstillet af 100% genbrugsstof, 85% genbrugsplast og 50% genanvendt aluminium. Emballagen er FSC-certificeret og trykt med sojablæk.

Flere valgmuligheder af stemmeassistenter

JBL giver for første gang deres kunder mulighed for at benytte både Google Assistant og Alexa simultant på deres Authentics-højttalere. "Med Google Assistant og Alexa tilgængelig på samme tid, har kunderne valget og fleksibiliteten til at kommunikere med begge stemmeassistenter," udtaler virksomheden i en pressemeddelelse.

Pris og Tilgængelighed

JBL Authentics 200, 300 og 500 er tilgængelige fra den 15. september og koster henholdsvis 2.499 kroner, 3.299 kroner og 4.499 kroner. Produkterne kan købes på JBLs officielle hjemmeside, JBL.com.

Så hvis du er på udkig efter en højttaler, der både kan puste nyt liv i din stue og give din musikoplevelse et nostalgisk twist, er JBL Authentics måske lige noget for dig. 

ANNONCE
"Nystalgi" i Lydbilledet: JBL Authentics Mixer Retrodesign med Cutting-Edge Teknologi
Del

Seneste nyt

Annonce